A kilenc tagú koreai lánybanda napokban jelentette meg harmadik albumát, ami nagyot durrant. Már el is készült ez első videoklip a The Boys című számhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Piacra dobta harmadik albumát a SNSD
2011. október 19. 12:43
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Ezzel csak az a baj hogy nem tudod megjegyezni hogy melyik a kedvenced!
Főleg úgy hogy ugyan úgy néznek ki!!
Ehez lusták az emberek!!!
2011. október 19. 13:03
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
IMÁDOM!!!! Én már tegnap azaz a klip debütálása napján már eléggé be voltam zsongva és mikor youtube-on megláttam egyből maxra tekert hangerővel hallgattam a dalt és néztem a klippet.Igazi mester munka.Mindegyikük gyönyörű főleg a 2 kedvencem,Yuri és Sica
Szerintem nagyon jó lett a klip és a dal is.És örülök,hogy angolul is felénekelték mert így az a nyamvatt koppintós Kesha nem tudja felénekelni angolul a dalukat.(Erre a koppintásra példa az SNSD-RunDevilRun című daluk melyet Kesha felénekelt angolul.Igazi kopintós p*raszt! -.-")
2011. október 19. 13:54
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.10.19. 12:43)
Ezzel csak az a baj hogy nem tudod megjegyezni hogy melyik a kedvenced!
Nekem kb 10 percbe telt megjegyezni az összes lány nevét, és meg tudom őket különböztetni. Ha szánsz rá 10 percet neked is feltűnik, hogy egyáltalán nem néznek ki ugya úgy..
Idézet (kristenmackelzie1994 @ 2011.10.19. 13:03)
És örülök,hogy angolul is felénekelték mert így az a nyamvatt koppintós Kesha nem tudja felénekelni angolul a dalukat.(Erre a koppintásra példa az SNSD-RunDevilRun című daluk melyet Kesha felénekelt angolul.Igazi kopintós p*raszt! -.-")
Ömmm... A Run Devil Run eredetileg Kesha száma volt, amit csak demóként felénekelt, de nem került fel az albumára. Az SM Entertainment ekkor megvette a dalt és elkészítette a koreai verziót. Szóval lopásról/koppintásról szó sincs.
A szám meg... Hát én nem dobtam tőle egy hátast. Az elején a "the boys the boys the boys" résznél mindig elkap a röhögőgörcs. Aztán az egész szám lapos, én a teaser alapján valami pörgősebbre számítottam. A klipp maga viszont nagyon szép, a tánc is nagyon tetszik. Sunny nagyon dögös ezzel a rövid szőke hajjal, Jessicának viszont nem áll jól ez a fazon.
2011. október 19. 15:30
|
|
Seohyunfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 144074 offline
|
az előzetes láttán én is azt hittem h valami pörgősebb lesz így sztem is egy kicsit lapos, de azért tök jó. A legszebb sztem SEOHYUN (ő a kedvenc the best).
Sunnynak naon jól áll ez a haj. Yuri meg nagyon szexi itt.Tiffany és Soo is nagyon szépek (pedig nem is szeretem őket annyira)
GIRL'S GENERATION MAKE THE FEEL THE HEAT
Sunnynak naon jól áll ez a haj. Yuri meg nagyon szexi itt.Tiffany és Soo is nagyon szépek (pedig nem is szeretem őket annyira)
GIRL'S GENERATION MAKE THE FEEL THE HEAT
2011. október 19. 15:32
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Imádom ezt a számjukat
2011. október 19. 15:56
Szerintem lehetne dinamikusabb
Én nem ehez a k-pophoz vagyok hozzászokva
De akinek tetszik az hallgassa nyugodtan
Én nem ehez a k-pophoz vagyok hozzászokva
De akinek tetszik az hallgassa nyugodtan
2011. október 19. 16:08
Idézet
Piacra dobta?
Kérek egy fej salátát, fél kiló krumplit és egy SNDS-t mócsing nélkül
2011. október 19. 16:32
jajjmamidrágaa♥Megvan az új szeremem,ennek a videónak a képében.Gyönyörűek,mint mindig.De most különösen.Tifanny....ahh.hogy lehet ilyen szép?!♥Csak Hyo-n szegény nemtudom mi a jó ég van.És Sooyoung narancssérga valamije is érdekes....Sunny új háját imádom♥Fantasztikusak a lányok mint mindig♥
2011. október 19. 19:13
|
|
Sunshinerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 158212 offline
|
Fantasztikus leeett<3333
Sunny<333
Sunny<333
1 felhasználónak tetszik:
ferberzsofi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.