A hírek szerint Ashton Kutchertől esett teherbe January Jones, és a kalandról Demi Moore is tudott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashton az apja January Jones gyermekének?
2011. október 19. 15:48
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Azért ennyi baromságot már ne találjanak ki! Ez olyan, mint amikor Beckham lépett félre! Akkor fél Madrid jelentkezett, hogy együtt volt vele. Cöhhh...
2011. október 19. 18:35
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ez durva lenne
Amúgy mi az, hogy le akarták beszélni, hogy vetesse el a gyereket??? Ez annyira áh.. felháborító!!!!
Ha legalább megcsalta a feleségét lehetett volna annyi esze, hogy védekeznek
Amúgy nem tudom, hogy igaz-e
ui.: Nagyon aranyos a baba
Amúgy mi az, hogy le akarták beszélni, hogy vetesse el a gyereket??? Ez annyira áh.. felháborító!!!!
Ha legalább megcsalta a feleségét lehetett volna annyi esze, hogy védekeznek
Amúgy nem tudom, hogy igaz-e
ui.: Nagyon aranyos a baba
2011. október 19. 19:48
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mi ez a sok Ashtonos hír mostanában?
Már rohadt unalmas...
Már rohadt unalmas...
2011. október 19. 20:10
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
hoppá. Tényleg már a csapból is ez folyik. Mindenkinek van magánéleti problémái és az a saját problémájuk. Nem értem miért kell a magazinokba mindig bekavarni.
2011. október 19. 21:00
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ezt azért nem hiszem,más gyerekeit elfogadja(Demi lányait), a sajátját megtagadja:(
2011. november 03. 18:50
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Nem értem, mire ez a nagy találgatás... Jan előbb-utóbb úgyis elárulja majd, hogy ki a gyerek apja, de ha mégsem, szerintem akkor sem dől össze a világ.
A lényeg, hogy boldogok.
A lényeg, hogy boldogok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: