Duzsudzsák szakított Zimány Lindával
2011. október 19. 19:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem is csak a pénzre ment.
2011. október 19. 20:05
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
tényleg mondták h nem igaz
2011. október 19. 20:05
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
akkor nem csak én gondolom, h pénz miatt volt. Ha meg nem szakítottak akkor is ugyanez a véleményem. PÉNZ MIATT van/volt vele együtt! Vak aki nem látja
2011. október 19. 20:15
Idézet (Gajcsi @ 2011.10.19. 17:37)
Szegény Lindusnak Moszkva külterületét nem mutatták meg. Pedig lehet, hogy már akkor hamarabb szakított volna Balázzsal, mert mostanság erősen lezeg a léc, hogy a luxushotelkéből oda száműzzék
Az Árkád pont megfelelne neki, egy átlagembernek drága és nincs benne semmi plusz, addig neki tökéletes lenne. Vagyis csak lett volna, már nincs a pénzes pasi
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2013. május 17. 15:59
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Mióta nagy szerelem ami 10 hónap alatt véget ér?!
Mellesleg sokan azt hiszik, hogy Balázs ostoba mert focista, de szerintem nem az. Rájött, hogy Lindácska mit akar tőle. A pénzén kívül semmit.
Mellesleg sokan azt hiszik, hogy Balázs ostoba mert focista, de szerintem nem az. Rájött, hogy Lindácska mit akar tőle. A pénzén kívül semmit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.