Duzsudzsák szakított Zimány Lindával
2011. október 19. 12:22
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Most meg kéne lepődni? Csak mert engem nem igazán lepett meg, sőt várható volt! Ez tényleg csak egy látszat szerelem volt! Lindának kellett a pénz, Dzsudzsák Balázsnak meg egy kis " kaland ". Ennyi mindenki megkapta amit akart! Most meg vége a színjátéknak!
2011. október 19. 12:35
Ezen miért lepődnek meg egyesek? Nyilvánvaló volt!
2011. október 19. 14:34
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Szerintem egyikük sem fog elkenődni... Csak úgy rohangásznak a pénzes pasik, Linduska biztos kifog magának majd egyet... Nem csipem ezt a nőt, lehet hogy az én hibám, de nyilvánvaló, hogy csak szeretett volna "Focista-feleség" lenni
2011. október 19. 15:24
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hát én sose hittem, hogy ők igazán szerelmesek... Főleg nem Linda.Nem akarok rosszindulatú lenni, de nem furcsa, hogy az aki egyik nap felveszi a munkanélküli segélyt, az másnap összejön Magyarország legjobban kereső focistájával???
2011. október 19. 15:52
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
"Dzsudzsák Balázs úgy hírlik szakított a szép magyar modellel, Zimány Lindával."
Háhh... De jó megjött a Balázs esze!
A fenti képen Lindus kicsit túlzásba vitte a korrektort...
Háhh... De jó megjött a Balázs esze!
A fenti képen Lindus kicsit túlzásba vitte a korrektort...
2011. október 19. 16:57
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
hahaha : D
lindácska miből fogja finanszírozni a következő ajakfeltöltését?
lindácska miből fogja finanszírozni a következő ajakfeltöltését?
2011. október 19. 17:08
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.19. 11:37)
A pénzhajhász buta liba, meg a gazdag, de bűnronda troll...
Azért azt külön megnézném, hogy vajon Zimány szóbaállt volna Dzsudzsákkal, ha csak egy (tegyük fel) bádogos lett volna (luxusfizu nélkül..)
Azért azt külön megnézném, hogy vajon Zimány szóbaállt volna Dzsudzsákkal, ha csak egy (tegyük fel) bádogos lett volna (luxusfizu nélkül..)
1000%,hogy nem.Linduska csak híres meg gazdag pasikkal jár
2011. október 19. 17:37
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Valaki küldjön egy százas zsebkendőt, mert amióta olvastam a cikket, könnyeim patakokban hullik...
Valaki gondolta egyáltalán azt, hogy Linda nem a pénz miatt van Balázzsal? Hány olyan jó pasit ismerek, akikért a fél karom odaadnám, de sajnos ezeknek nincs esélyük Lindánál, amíg minimálbérért dogoznak és egy 20 éves "Mi autónkat" hajtanak... Miss Zimánynak kell, hogy luxusban éljen.
Szegény Lindusnak Moszkva külterületét nem mutatták meg. Pedig lehet, hogy már akkor hamarabb szakított volna Balázzsal, mert mostanság erősen lezeg a léc, hogy a luxushotelkéből oda száműzzék
Bár Linda szerintem Budapest rosszabb kerületeit sem ismeri, neki az a lényeg, hogy legyen egy pláza, ahol egész nap billeghet
Idézet (Cynthia @ 2011.10.19. 11:15)
Most jön akkor majd az amit drága barátnőm mondott, hogy Moszkva külterületeire szorul, ahol majd még a póthaját is lelopják róla 
Szegény Lindusnak Moszkva külterületét nem mutatták meg. Pedig lehet, hogy már akkor hamarabb szakított volna Balázzsal, mert mostanság erősen lezeg a léc, hogy a luxushotelkéből oda száműzzék
2011. október 19. 18:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Végre rájött, hogy Linda a pénzére megy!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: