A mostmár alkohol és drogbotrányairól híres énekesnő nemrég egy repülőn teljesen kiborult és hisztizni kezdett, hogy ne kelljen bekapcsolnia biztonsági övét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston egy repülőn hisztizett
2011. október 18. 18:58
2011. október 18. 22:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Hülye narkós picsa, kb. 20 éve volt egy nagy dala aztán azóta is egy senki, ez a nő.
Te amúgy normális vagy? Nem egy dala volt, még csak híres dalai közül sem csak egy volt, hanem nagyon sok, de kevésbé híres dalai közül is van "egy pár", amik mind fantasztikusak. Ez a "hülye narkós p.csa" az egyik legnagyobb, leglegendásabb énekesnő a világon, akihez hasonló már soha nem fog születni. Ne állítsd már be egy egyslágeres, nevenincs senkinek, ha sz.rt sem tudsz róla
Azzal meg nem értek egyet, ami a cikkben volt írva, hogy mára már alkohol és drog botrányairól híres énekesnő. Nekem még mindig nem azok jutnak eszembe róla, hanem a leírhatatlan hangja és a kivételesen jó zenéi.
Amúgy azért nem kell mindent elhinni, lehet, hogy nem ez történt, vagy nem így, ahogy le van írva, szerintem láttunk már pár ilyet. De ha ez történt, akkorsem kéne így beszélnie róla egyeseknek ismeretlenül. Szerintem elég sok sz.rt átélt már, amiket akik szidják lehet, hogy ki sem bírnának. Sosem tudhatjátok mik lehetnek a dolgok hátterében.
Ezzel most nem azt írtam le, hogy ha így történt, akkor ő nem volt hibás és tapsolok neki, csak nem kell túlzásba vinni.
2011. október 18. 23:27
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na már most ne te mondd már meg mit írja róla, mert baromira hidegen hagy.
2011. október 19. 12:30
én kiraktam volna a repülőről,hadd nyávogjon addig amíg nem jön a kövi gép
-.-"
2011. november 03. 11:49
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Eni96, egyetértek. Hogy lehet képes ENNYIRE lejáratni magát?? Szánalmas...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: