http://www.youtube.com/watch?v=u2pBH74WyKE
Itt meglehet nézni.Nem a legjobb minőség.
Megérkezett Britney Spears új klipje!
2011. október 18. 19:46
Nagyon jó klip lett, jobb mint amit vártam. Szerencsére pont haza értem mielőtt még letiltották volna.
Britney nagyon de nagyon szép a klipben és örülök neki hogy a barátját Jason-t rakta a videóba és nem egy idegen pasit.
A számról meg csak annyit hogy ez a kedvenc dalm a Femme Fatale albumról ugy hogy örülök hogy Britney ezt választotta kisfilmnek.
Britney nagyon de nagyon szép a klipben és örülök neki hogy a barátját Jason-t rakta a videóba és nem egy idegen pasit.
A számról meg csak annyit hogy ez a kedvenc dalm a Femme Fatale albumról ugy hogy örülök hogy Britney ezt választotta kisfilmnek.
2011. október 18. 19:47
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
nagyon jó lett! nagyon tetszik a dal és a klip is jó lett hozzá
2011. október 18. 20:00
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Csak nem? Itt egy igazi Britney szám, egy igazi Britney klipel mellé. Britney gyönyörű benne ehhez kétség sem fér, a klip lenyűgözött, és a számot is megimádtam. Na igen, pontosan ez kell Britneytől.
2011. október 18. 20:02
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.18. 19:37)
A poén az, hogy szinte egy videómegosztón sem találtam meg. Gugliztam egy ideig, aztán eszembe jutott a Pirate Bay. Két verzióban is fent van HD minőségben. Ennyit az iTunes vásárlásról.XD
+Perez TV-s blogján is fent van,remek minőségben
2011. október 18. 20:57
Sikerült letöltenem és megnéznem a klipet és azt kell mondjam, hogy én elégedett vagyok vele, a dal eddig is a kedvenceim között szerepelt és most mégjobban megszerettem, végre Britney ismét a régi...
2011. október 18. 21:09
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Egész jó lett..
2011. október 18. 21:31
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=xb4cDsZkHnQ
MAGYAR FELIRATTAL
(a youtubon valószínűleg csak 20.-án debütál, addig csak Itunes-on és pár meghatározott oldalon lehet megtekinteni)
MAGYAR FELIRATTAL
(a youtubon valószínűleg csak 20.-án debütál, addig csak Itunes-on és pár meghatározott oldalon lehet megtekinteni)
2011. október 18. 21:51
|
gimmemoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158568 offline
|
Az első klipje az albumról, amit igazán várok. A koncepciója nagyon jó, ahogy a szám is különleges hangzású, nem szétgépiesített. NAGYON NAGYON tettszik, főleg az intro. Számomra sokkal jobb mint az utóbbi évek klipjei. Britney is olyan benne mint régen szép és igényes
2011. október 18. 23:30
|
gimmemoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158568 offline
|
Felkerült Britney hivatalos Youtube (Vevo) oldalára a Criminal! http://www.youtube.com/watch?v=s6b33PTbGxk
2011. október 19. 06:54
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Idézet
Ebben a videóban vagy csoportban egyes felhasználók számára kifogásolható tartalom is lehet, ahogyan azt a videó feltöltője is jelezte.
Sajnáljuk, legalább 18 évesnek kell lenned, hogy megnézhesd ezt a videót vagy csoportot.
Sajnáljuk, legalább 18 évesnek kell lenned, hogy megnézhesd ezt a videót vagy csoportot.
Hát nagyon köszönöm...Nem láttam még, de a számot szeretem, és remélem valaki felrakja úgy, hogy én is láthassam! Tiszta szánalom ez a YouTube.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: