Megérkezett Britney Spears új klipje!
2011. október 18. 18:46
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Szerintem ez hihetetlen jó lett,britney újra hozta a formályát:) A dallam tökre egyedi,olyan mintha régi népdal stílusú lenne az elején ,aztán meg tök jó
Am mennyit parfümöt fúj magára?? xDD Fúj magára vagy 10-szer egymás után
D Am tök szép volt az elején,csak a végén zt veszem észre,hogy az elején egy bálon vannak ,aztán meg egy romos házban csókolóznak miközben lőnek rájuk a rendőrök..nemtudom,hogy jutottak el ide,de tök jó
2011. október 18. 18:46
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
formáját*
nagyon félreírtam.
2011. október 18. 18:55
Idézet (Tündiee)
Tündiee Tündiee
nekem ezt írja ki sad.gif(
"Criminal - B..."
Ez a videó már nem érhető el SME szerzői jogi követelése miatt.
ez meg mit jelent????
nekem ezt írja ki sad.gif(
"Criminal - B..."
Ez a videó már nem érhető el SME szerzői jogi követelése miatt.
ez meg mit jelent????
Azt még megérteném, ha angolul lenne írva, de magyarul van. A szövegértést pedig már mindenki gyerekkora óta tanulja.
2011. október 18. 18:56
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
valami gond van a vevo-val, nem lehet megnézni rajta.. :/
én szerencsére még láthattam, de guglizzatok rá hátha vmelyik oldal felrakta már.
amugy szuper dal és a klipp is jóra sikeredett.
én szerencsére még láthattam, de guglizzatok rá hátha vmelyik oldal felrakta már.
amugy szuper dal és a klipp is jóra sikeredett.
2011. október 18. 19:01
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Azta
hihetetlen jó klip lett. Le a kalappal. A szám nem olyan rossz, de az én tetszésem pl jobban elnyerte a klip. Nagyon-nagyon jó lett. A vége pedig csodálatos lett.
2011. október 18. 19:02
|
|
Tündieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 150977 offline
|
num1Kolosszus
Nyugi nem a felfogásommal van a baj tökéletesen értem a gondját...
de azért kösz a magyarázatot vagy mit nem tudom minek szántad de szólj ha eldöntötted....-.-
Nyugi nem a felfogásommal van a baj tökéletesen értem a gondját...
de azért kösz a magyarázatot vagy mit nem tudom minek szántad de szólj ha eldöntötted....-.-
2011. október 18. 19:08
|
|
candice1997visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 438 Csatolások: 91 Azonosító: 161276 offline
|
Imádom nagyon jó lett
2011. október 18. 19:16
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
imááádom
jó lett mint azt már megszokhattuk tőle *.*
2011. október 18. 19:21
Sikerült más honlapon megtekintenem és kifejezetten elégedett vagyok,különösen a dallal,de a klipp is azt hozta amire nagyjából számítottam,Britney gyönyörű és végre ismét úgy ragyog mint fénykorában.
2011. október 18. 19:35
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
IMÁDOM! A dal favorit volt eddig is, és a klip is megérte a várakozást
2011. október 18. 19:37
A poén az, hogy szinte egy videómegosztón sem találtam meg. Gugliztam egy ideig, aztán eszembe jutott a Pirate Bay. Két verzióban is fent van HD minőségben. Ennyit az iTunes vásárlásról.XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: