Tom Cruise lánya villát kap
2011. október 18. 19:40
Szánalmas amit Tom és Katie művelnek. Ha 18-20 évesek lennének akkor arra fognám hogy gyereknevelésből megbuktak, de így egyszerűen csak ostobának tartom mindkettőt, hiányzik belőlük a józan ész.
Egyébként nagyon szép a kislány - ha így elkényeztetik, akkor maximum ezzel viheti majd valamire.
Egyébként nagyon szép a kislány - ha így elkényeztetik, akkor maximum ezzel viheti majd valamire.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 18. 19:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a lányból pár év múlva.
2011. október 18. 19:50
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Soha nem fogom megérteni, miért kell egy gyereket elkényeztetni.. Ebből semmi jó nem fog kisülni. Talán még nem késő, és le kéne állni ezzel a dologgal. Hisztizik egy sort, (és akkor mi van?) majd lenyugszik, nem kell azért a félvilágot megvenni... -.-"
Grace Benning
2011. október 18. 19:56
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Csak egy villát?
Már azt hittem, felvásárolják neki a Szaturnuszt, de minimum a fél Európát! Szegény lánynak milyen sanyarú sorsa van, be kell érnie egy házzal!
xD
Ne aggódj, Suri! A 16. szülinapodra megkapod az egész naprendszert!
Már azt hittem, felvásárolják neki a Szaturnuszt, de minimum a fél Európát! Szegény lánynak milyen sanyarú sorsa van, be kell érnie egy házzal!
Meisan
2011. október 18. 19:59
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Idézet (rachella @ 2011.10.18. 19:56)
Csak egy villát?
xD

teljesen igazad van, bár szerintem inkább már holnap megveszik neki, esetleg ma Már azt hittem, felvásárolják neki a Szaturnuszt, de minimum a fél Európát! Szegény lánynak milyen sanyarú sorsa van, be kell érnie egy házzal!
rachella
2011. október 18. 19:59
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Túlságosan is elkényesztetik ezt a kislányt. Ha így megadnak neki mindent, amit csak szeretne, felnőtt korában is erre fog szorulni. Egyébként szerintem egy igazi baráti társaságot nem kellene ilyen luxus körülmények között fogadni... én annyi idősen a játszótéren, esetleg egy kis bunkerban (ami bokrokból és persze saját kezűleg kialakított járatokból állt) voltam a barátaimmal. A hely semmit sem számít egy tényleg jó társaságban.
2011. október 18. 20:16
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Hogy elkényesztetik ezt a lányt...
Nem lesz így belőle semmi, mindenre azt hiszi majd, hogy jár neki, és ha nem kapja meg, összedől számára a világ, kap egy pofont a sorstól, és csodálkozni fog, hogy valami nem úgy történt, ahogy szerette volna.
Nem lesz így belőle semmi, mindenre azt hiszi majd, hogy jár neki, és ha nem kapja meg, összedől számára a világ, kap egy pofont a sorstól, és csodálkozni fog, hogy valami nem úgy történt, ahogy szerette volna.
2011. október 18. 20:27
ok...kap egy házat...meg meg tehetik a szülők....én mondjuk egy kis játéknak is örülni tudtam....de mit kap a szülinapjára? Egy földrészt? egy Csillagrendszert?? esetleg egy egész Galaxist???
2011. október 18. 21:22
úr isten!! és még egy ok amiért úgy gondolom, hogy túlságosan elkényeztetett ez a kislány..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.