Frankie Sandford rehabon!
2011. október 18. 23:10
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Emiatt a lány miatt idén tavasszal a McFly (brit együttes) egyik tagja került rehabra, ugyanis kétszer is dobta a srácot egy másik pasiért. Emiatt annyira letört a fiú, hogy rehabra kellett mennie. A szülei nem is engedik Frankie-t a közelébe, mert félnek, hogy újra átveri.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy megérdemli a rehabot, mert nem. Hanem azt, hogy én nem sajnálom őt, mert ő egy másik embert juttatott ugyanoda és akkor ezzel senki sem foglalkozott.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy megérdemli a rehabot, mert nem. Hanem azt, hogy én nem sajnálom őt, mert ő egy másik embert juttatott ugyanoda és akkor ezzel senki sem foglalkozott.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. október 19. 17:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Remélem mihamarabb rendbe jön!
2011. október 19. 18:58
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én nem is tudnám, mit csinálnék, ha valaki - bárki - kilépne a Saturdays-ből. Ez a kedvenc bandám, és szerintem a lányok így, öten nagyon jó csapatot alkotnak. Én már az új lemezüket is angyon váromn.
2011. október 20. 13:17
Ne már! A kedvenc bandám. Ha feloszlik, nagyon szomorú leszek.
2011. október 20. 15:22
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
EZNEMLEHETIGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt bőgök! :'( Komolyan
EZNEMLEHETIGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt bőgök! :'( Komolyan
2011. október 22. 08:51
Szépvolna ha feloszlana
Most főleg hogy megin új Album meg minden...
2012. január 02. 15:17
Remélem együtt maradnak,nagyon jók a számaik és rossz lenne ha ilyen dolgok miatt oszlanának fel.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.