"A Való Világ 5-re már több panasz is beérkezett a hatósághoz"
Ennyire ráérnek az emberek!!Ennyire unatkoznak? Vagy pénzt kapnak ezekért a bejelentésekért? Hol is kell akkor telefonálni?
A gyerekekre meg ne hivatkozzanak,mert a szülő feladata felelőssége ,hogy mit néz a gyerek.Ami nem neki való azt ha tudja ne engedje,de jobb lenne ha a gyerekével együtt nézné ezeket a műsorokat.
1.Nyomon követheti mit néz a gyereke.Egyből megbeszélhetné vele amit nem ért.Ne másik éretlen gyerektől kapjon választ a kérdéseire másnap a suliban.
2.Elmondhatná a szülő hogy ezt nem így kellene reagálni,ez csúnya dolog,ezt másképp is lehet mondani és csinálni stb.
3.Ha otthon nem beszélnek a felnőttek trágárul egyfolytában akkor a gyereknek az a példa lesz az alap és nem a VV4 VV5 viselkedés kultúrája.
Hozzáteszem könnyebb a gyereket a tévé elé ültetni addig is csendben van.
Ismét büntetés vár az RTL Klubra
2011. október 24. 13:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (AMaya @ 2011.10.24. 13:51)
"A Való Világ 5-re már több panasz is beérkezett a hatósághoz"
Ennyire ráérnek az emberek!!Ennyire unatkoznak? Vagy pénzt kapnak ezekért a bejelentésekért? Hol is kell akkor telefonálni?
A gyerekekre meg ne hivatkozzanak,mert a szülő feladata felelőssége ,hogy mit néz a gyerek.Ami nem neki való azt ha tudja ne engedje,de jobb lenne ha a gyerekével együtt nézné ezeket a műsorokat.
1.Nyomon követheti mit néz a gyereke.Egyből megbeszélhetné vele amit nem ért.Ne másik éretlen gyerektől kapjon választ a kérdéseire másnap a suliban.
2.Elmondhatná a szülő hogy ezt nem így kellene reagálni,ez csúnya dolog,ezt másképp is lehet mondani és csinálni stb.
3.Ha otthon nem beszélnek a felnőttek trágárul egyfolytában akkor a gyereknek az a példa lesz az alap és nem a VV4 VV5 viselkedés kultúrája.
Szerintem nem azok telefonálnak, akiknek gyerekük van és nézik a műsort. Az ilyen bejelentéseket valóban mindig unatkozó emberek teszik, zömével felháborodni szerető nyugdíjasok. Nem bántani akarom őket, de nekik van erre idejük. A vakok, siketek vagy mozgássérültek rovására elhangzott poénokat sem a vakok, siketek vagy mozgássérültek kifogásolják általában.
2011. november 04. 13:52
Szerintem megérdemli! Ez az egész csatorna semmire nem jó! Nem mintha a tv2 jobb lenen de ez még rosszabb! A vv-hez meg inkább nem fűzök semmit mert akkor nagyon hosszú lennék!
2012. július 25. 18:47
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
megérdemlik, nem vmi jó tv adó
2012. december 16. 17:09
Diát még sosem láttam cigizni és nem is hallottam káromkodni.Vagy ő is....
2012. december 19. 17:12
Dia szimpi nekem sosem hallottam arról,hogy cigizne és káromkodna
2012. december 20. 11:08
Bár nem nézem a ValóVilágot Diáról tényleg nem hallottam ilyesmit
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: