A villalakók káromkodásának súlyos következménye lehet, hiszen a Médiatanács már vizsgálódik és a csatorna ismét sötétbe borulhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét büntetés vár az RTL Klubra
2011. október 18. 13:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A műsor nem a kiskorúakra nézve káros, hanem minden emberi agysejtre káros. a káromkodás se több, mint máskor, csak korábban 12-es karikánál kisipolták, most meg a 16-os karika mögé bújva bennehagyják. Remélem a döntő napján és idején sötétitik el őket majd, talán abból tanulnának, de amíg több a nyereség, mint a büntetés addig nem fog változni semmi.
2011. október 18. 13:38
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Azért van ennyi káromkodás, mert teljesen primitív lényeket zártak be oda. Már csak a kényszerzubbony hiányzik időnként róluk. Annak a kismalacnak több agysejtje van, mint az összes lakónak együttvéve.
2011. október 18. 13:47
Mindent megtesznek a nézettségért. Undorító.
Egyébként lesz miből kifizetni a büntit, hiszen rengeteg pénzt leakasztanak az emberekről!
szavy! Egyetértek. Zizike az egyetlen, aki miatt érdemes nézni ezt az embebajos műsort. De nem elég, h szegény árva, még bezárták a sok primitív közé. Sajnálom őt!
Egyébként lesz miből kifizetni a büntit, hiszen rengeteg pénzt leakasztanak az emberekről!
szavy! Egyetértek. Zizike az egyetlen, aki miatt érdemes nézni ezt az embebajos műsort. De nem elég, h szegény árva, még bezárták a sok primitív közé. Sajnálom őt!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. október 18. 13:48
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Az a baj, hogy a VV5 és a többi ilyen szennyműsor nem is a kiskorúaknak készül.
Persze felnőtteknek sem való egyébként, mert súlyos agykárosodást okoz, de ez a tényeken nem változtat. Mindenkinek kell a pénz. Az RTL-nek még így is megéri a műsor, hogy folyamatosan büntetik őket miatta. Nagy turpisság van itten kérem szépen...
2011. október 18. 13:56
Megérdemli a Retekklub. Emlékszem, anno a Maunika-só miatt volt sokszor adásszünet - legalább addig sem árasztotta a hülyeséget a csatorna. Bár azon lehetett még röhögni is olykor-olykor, hogy mennyi foghíjas degenerált van.
Oké, ezek se jobbak, de agyhalál amit okoznak.
Oké, ezek se jobbak, de agyhalál amit okoznak.
2011. október 18. 14:05
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Így se volt sokkal világosabb a retekklubbon, a VV alapból sötétekből áll, tehát nagyon sokkal sötétebb nem lesz a csatorna.
ophely88
2011. október 18. 14:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szerintem meg teljesen mindegy, hogy kapnak-e büntetést vagy nem, abból a szempontból, hogy a kifizetett pénz ugyanoda kerül, ahonnan később pénzt kapnak. Amíg büntetik őket de adnak is nekik erre pénzt, az egész büntetés dolog nem ér semmit
2011. október 18. 14:18
Háth igen...ilyenek az emberek...de az RTL teljes mértékben hibás,hiszen elég korán kezdődik a VV és ekkor néhány kiskorú is könnyen megnézheti ezt a műsort.Jobb lett volna,ha késő éjszakára teszik és így mindenki jobban járt volna.
2011. október 18. 14:39
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Én néha nézem!
És az lenne a legjobb ha megint 7 kor kezdődne és kisípolnák újra!
ismerjük az összes csúnya szót!
és nem fontos h újra haljuk őket!!!
szerintem!!
És az lenne a legjobb ha megint 7 kor kezdődne és kisípolnák újra!
ismerjük az összes csúnya szót!
és nem fontos h újra haljuk őket!!!
szerintem!!
2011. október 18. 14:44
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
én nem nézem, soha nem is néztem, engem nem tudott lekötni más emberek 'súlyos problémái', mint pl. az, hogy elfogyott a cigaretta vagy stb...
ophely88
2011. október 18. 14:53
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Hát ezt egyszerűen nem hiszem el! Hogy még ezután sem veszi észre magát a csatorna. Basszus, a VV-nél "értelmesebb" műsort még életemben nem láttam. Aztán az emberek meg csodálkoznak, hogy manapság sokkal több a bunkó, szexmániás barom?? Vajon miért? -.-""
ophely88
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.