Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2011. október 19. 15:21
Úgyse lesz semmi baja, sok sztár kapott már "halálos fenyegetéseket" és még a hajszáluk se görbült meg.
2011. október 19. 15:25
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Fulladjon meg pizza evésbe aki meg fenyegette
2011. október 19. 15:40
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
Ez nagyon durva!!!!!! Szegény Selena. Most nem lennék a helyében
2011. október 19. 16:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Háhá xD megérdemelte(bocsi:D)
2011. október 19. 17:44
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Elmegyógyintézetbe kell zárni az ilyen embert, hiszen "mentálisan nem beszámítható".!!
2011. október 20. 14:41
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
erre valók a testőrök. vagyis hát én úgytudom.
de reméljük csak kicsit részeg volt a csávó.
2011. október 20. 17:24
hála a jóóó égnek hogy megfenyegették
remélem ki is nyírják
jajjj de útálom ezt a csajt
mosz legalább egy kicsit visszavesz
hülye kis kurva
remélem ki is nyírják
jajjj de útálom ezt a csajt
mosz legalább egy kicsit visszavesz
hülye kis kurva
2011. október 20. 17:50
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
MileyForever92: Én meg annak örülök, hogy a te kis kedvenced cigizik és rossz példát mutat a drága kis rajongóinak. Ha nem kell olvasni vili? Én igen is féltem Selenát. És nem Selly a kurva hanem Miley. Remélem visszafogod magad mert ez már szégyen. Pff..egy cigiző mesztelen fotókat gyártó kis picsát szeretsz? SZÁNALMAS!
És igen és féltem Sel-t mert szeretem és nagyon megijedtem ezen a híren. Már a távoltartáti végzést is aláírta!
És igen és féltem Sel-t mert szeretem és nagyon megijedtem ezen a híren. Már a távoltartáti végzést is aláírta!
2011. október 20. 18:54
|
|
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline
|
Sellykeh.: Te is visszafoghatnád magad, most nem mindedj h MileyForever92 kit szeret?!! Én se imádom Sel-t.. Amúgy meg sztem is Sel néha túlzásokba esik azzal ku*va sok rajongója van... Kis picsa feje van,csak rá kell nézni...:/ Hallottad már élőben énekelni??? MErt én egy vidin hallottam élőben énekelni és SZÁNALMAS egy hangja van... ha nem hiszed,nézd meg aztán komment --->http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI
dfreak:igazad van
<3
dfreak:igazad van
2011. október 20. 20:10
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
MileyForevre92: egyetértek Sellykeh-vel. és te egyáltalán hogy képzeled azt h bárkinek is a halálát kívánod. Nem hogy egy olyan emberét akit nem is ismersz.ha annyira utálod h a halálát kívánod akkor mit keresel itt?? eygszerűen nem kellene tudomást venned Selenáról. ennyi az egész.
Am meg én sajnálom Selt, mert az más ha a belieberek ilyne fenyegető leveleket küldenek neki. azt ők s egondolják komolyan csak féltékenyek rá. de ha egy elmebeteg mondja azt h megöliii akkor az már ilyesztő.. ://
Am meg én sajnálom Selt, mert az más ha a belieberek ilyne fenyegető leveleket küldenek neki. azt ők s egondolják komolyan csak féltékenyek rá. de ha egy elmebeteg mondja azt h megöliii akkor az már ilyesztő.. ://
2011. október 20. 20:20
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
háát nagyon remélem h ennek egy hamar vége lesz ugy h Selenának semmi baja .. :DDD de őt nem igazán lehet bántani mivel vagy öt testőr körül veszi és még most h így megfenyegették mégtöbb imádlak Sell..
) ♥♥♥♥
2011. október 21. 15:11
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Érdekes, hogy a fórum szabályzatában benne van, hogy tilos a fikázás, ennek ellenére néhányan itt ebben élik ki magukat.
Nem kell senkit szeretni, de ha nem tetszik amit csinál, vagy a külseje, azt kultúrált formában is meg lehet jegyezni.
Persze vannak, akiknek nem jut el a tudatáig, hogy ez EGY RAJONGÓI, és nem egy FIKÁZÓ oldal!
Igazából nem értem az admin.-t miért hagyja benn ezeket a hozzászólásokat. Más helyeken kizárják az ilyeneket!
Nem kell senkit szeretni, de ha nem tetszik amit csinál, vagy a külseje, azt kultúrált formában is meg lehet jegyezni.
Persze vannak, akiknek nem jut el a tudatáig, hogy ez EGY RAJONGÓI, és nem egy FIKÁZÓ oldal!
Igazából nem értem az admin.-t miért hagyja benn ezeket a hozzászólásokat. Más helyeken kizárják az ilyeneket!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: