Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2012. március 24. 18:57
kutya44 : én utálom Selenát, de gondold már meg azért mit írogatsz... nem kell foglalkozni azzal a sztárral, akit nem szeretsz, egyszerűen ne törődj vele, de nem kell a halálát kívánni senkinek sem, nem érdemli meg, ő is ember, gondolj bele, hogy éreznél, ha valaki a te halálodat kívánná?!
2012. április 01. 13:28
Előttem már más is írta hogy jó lenne ha meghalna . Egyébként vasasreka8 rám ne merd azt mondani hogy cigány vagyok ha kell küldök egy képet hogy nem . Másrészt tudom hogy te is kivánnál ilyet mileynak . És te mindig rossz véleményt írsz róla amikor leírtad hogy annyira utálom mileyt hogy nem tudom leírni . Egyébként nem érdekel a véleményed .
2012. április 21. 20:58
|
|
Angel_starrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 173201 offline
|
én halálosan utálom a gomez kisaszonyt de vannak jo számai de azáért remélem h megoldodik
2012. október 27. 16:07
szegény selena nagyon sajnálom milyen pedofil emberek vannak manapság
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

2 felhasználónak tetszik: