Nádai Anikó és Istenes Bence egy pár
2011. október 17. 20:55
wow,hát ezt nem vártam,de szetem ez is olyan lessz , mint a Eszerrel...
2011. október 17. 21:05
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
szerintem nagyon nem illenek össze ...
nincs különösebb bajom Anikóval, sőt a VV-ből ő volt a kedvencem a lányok közül, DE szerintem Bence jobbat érdemel nála, Anikó olyan kis nyávogós,..., csaj -.- na mind1
Sok boldogságot nekik *-*
nincs különösebb bajom Anikóval, sőt a VV-ből ő volt a kedvencem a lányok közül, DE szerintem Bence jobbat érdemel nála, Anikó olyan kis nyávogós,..., csaj -.- na mind1
Sok boldogságot nekik *-*
2011. október 17. 21:05
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Ez bolond, már ezzel a mondatával felvállalta. Nekem teljesen mindegy, hogy melyik fogyatákos villalakó kivel jár, bár Anikó még hagyján. A többit viszont nem szabadott volna nyilvánosság elé tárni, már a látványuktól is rosszul leszek. Persze ez csak az én véleményem... Bent bírtam egy ideig, de egyre beképzeltebbnek tűnik. Persze az nem baj
Csak nem tudom, mire föl.
2011. október 17. 21:33
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Banya @ 2011.10.17. 20:18)
Szent Vastag! A Ben találhatna már valami értelmesebbet is ...
Szent Vastag?
Amúgy egyet értek veled.Imádom Ben-t és szeretném,ha boldog lenne,de kétlem,hogy egy ilyen nő mellet fogja azt megtalálni.Kíváncsi leszek meddig fog tartani ez a "kapcsolat".
2011. október 17. 22:47
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Tehetség??WTF??Az egyikbe sem szorult.
2011. október 17. 23:12
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
tincsa!
Én úgy fogalmaznék,hírhedt Alekosz után,mivel ö is mindig aszexuális életével van/volt a címlapokon.A két szó jelentése ég és föld.
Anikó azt mondta a villában frigid,na most akkor mi van?
Különben mindegy osztozom Viva Vivi álláspontján.Lesz itt még bonyodalom köztük.
Én úgy fogalmaznék,hírhedt Alekosz után,mivel ö is mindig aszexuális életével van/volt a címlapokon.A két szó jelentése ég és föld.
Anikó azt mondta a villában frigid,na most akkor mi van?
Különben mindegy osztozom Viva Vivi álláspontján.Lesz itt még bonyodalom köztük.
2011. október 17. 23:21
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gratulálok...-.-
2011. október 17. 23:21
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Megérdemlik egymást.
2011. október 18. 09:36
az ágyban is jó vele, összhangban vagyunk, de egyelőre legyen ennyi elég” – mondta el a fiatal celeb. xD Ennyi elég? Hát ez nagyon diszkrét volt xD
2011. október 18. 09:50
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
ezmosfááájt...-.-" "a két tehetség" hova süllyedt világ...-.-" ha tehetségről van szó, akkor inkább Istenes Bence ...De ez az ankió hol tehetség? -.-" jesszus.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: