Idézet (Minimanó94 @ 2011.10.17. 17:43)
Feltűen egy újabb magyar tehtség, ezúttal nem egy énekes, hanem egy írónő, Leiner Laura személyében!
Könyvsorozatának első öt kötete már megjelent, és hatalmas sikert arat a magyar fiatalok körében!
A Szent Johanna gimi eddig megjelent kötetei:
A Szent Johanna gimi 1. - Kezdet
A Szent Johanna gimi 2. - Együtt
A Szent Johanna gimi 3. - Egyedül
A Szent Johanna gimi 4. - Barátok
A Szent Johanna gimi 5. - Remény
Te olvastad már a könyvet?
Ha olvastad, tetszett?
Ki a kedvenc szereplőd?
Mit szólsz ahhoz, hogy megfilmesítik!?

Nos mivel most már megjelent az összes rész és én puszta kíváncsiságból abba a hibába estem, hogy elolvastam mindet, megalakult a könyvsorozatról a véleményem. Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett. Ha jobban belegondolok, Renáta a legnagyobb tapló az egész gimiben, mert az szent, hogy nem Edina sajnáltatja 9 könyvön keresztül magát... Illetve már az elején lehetett tudni, hogy soha az életben nem viszik vászonra a sztorit, mert:
1. baromi unalmas, és az 5. részben történt ablakbetöréses-dolgon kívül semmi akció, vagy izgalmasabb jelenet.
2. mivel a magyar könyveket nem fordítják le, csak ritka esetekben, országunkon kívül senki nem nézte volna meg. Ennek következtében magyar színészek kellettek volna, akik köztudottan nem a legjobbak. És már látom lelki szemeim előtt az utálkozó megjegyzéseket, de szabad ország és én kinyilvánítottam a véleményemet! És mivel kérdés volt az is, hogy ki a kedvenc szereplőd, én a legőszintébben fogok erre válaszolni. Mert, hát azért kedvencem lehet benne, attól eltekintve, hogy SZERINTEM csak egy tucatkönyv, amit azért kaptak föl, mert júúúj fiatal írónő, júúúj átlagos tini-problémákkal... stb... Szóval az én kedvencem Kinga. Mert bár ő végig a kemény és feminista oldalát mutatja, van benne jóság és nem egy érzelemmentes fadarab. Nekem ez volt a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM és csak azért mondtam el, mert kérdezték.

És még mindig nem értem, hogy Cortez, mi a bűbánat okából nyerte meg a tavalyi könyves álompasi versenyt, és hogy a bűbánatban ejtette ki az ÖSSZES Cassandra Clare által alkotott Árnyvadászt! És megint látom az utálkozó kommenteket, de szerintem Cortez NEM álompasi! Tessék kimondtam. Szerintem teljesen átlagos, és, hogy miért lesz valaki menő 35 kg hajzselétől...

Mert szerintem mind tudjuk, hogy a haja nem magától olyan, amilyen... Ha egy két fiú osztálytársam, akinek kék a szeme és sötét színű a haja (mert igen, van méghozzá három is) eltöltene egy ki időt a tükör előtt, egy nagy doboz hajzselé társaságában, leköröznék még Cortezt is...