Szent Johanna Gimi
2012. november 13. 19:19
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett. Most nálunk a suliba mindenki ezt olvassa és már csak ezért is elegem van belőle. Olvastam az első részt még jóval azelőtt, hogy ez az egész elkezdődött volna, és hát akkor még úgy ahogy végig tudtam olvasni,de ma már képtelen lennék rá. Ne kérdezzétek miért, mert én se tudom.
2013. január 02. 12:55
Néhány hónapja olvastam el a 3. részt a legjobb barátnőm jóvoltából, és szó szerint rögtön magával ragadott a történet, egyszerűen nem tudtam letenni a könyvet. Mikor a szilveszterről olvastam, már sírtam a végén, annyira beleéltem magam a történetbe. Hatalmasakat szoktam nevetni Zsoltin, és Ricsin is, imádom a karakterüket, és imádom a Reni & Cortez románcot. Bár már a 6.-nál tartok, már nagyon várom, hogy mi lesz még a történetben. Nekem, személy szerint nagyon a szívemhez nőtt az összes szereplő, és kétségtelenül a Szent Johanna Gimi a kedvenc könyvem. Szóval, nagyon elnyerte a könyv a tetszésemet, mielőtt géphez ültem, akkor is azt olvastam. Hát, kedvenc szereplőt nem igazán tudnék mondani, de Ricsi, Zsolti, és talán Virág akik nagyon meg tudnak nevettetni, és talán ha lehetne velük találkoznék a legszívesebben.
2013. január 02. 13:12
|
|
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline
|
Jóval azelőtt (évekkel), hamarabb olvastam a SZJG-t mint egy-pár ember.Nagyon szerettem amúgy a könyvet.De jó érzés hogy én már akkor ismertem amikor még senki:D
Vissza térve a könyvre nagyon imádom, amikor Reni sír, én is sírok, amikor Reni nevet én is.Lehet hogy kicsit betegesen hangzik hogy ennyire bele élem magam egy könyvbe, de máshogy nem tudok olvasni.
Nagyon sokszor kiolvastam mindegyik részt, nem lehet megunni, és olyan jó érzés hogy ezzel nem vagyok egyedül, mert látom hogy rajtam kívül még rengetegen szeretik ezt a könyvet.
Imádom Zsolti vicceit, Kinga szigorúságát, Virág naivitását, Reni rajz tudását, Cortez lazaságát, Ricsi szerelmét Virág iránt, Dave-et és Macut, és Arnold intelligenciáját, egyszerűen mindent
Vissza térve a könyvre nagyon imádom, amikor Reni sír, én is sírok, amikor Reni nevet én is.Lehet hogy kicsit betegesen hangzik hogy ennyire bele élem magam egy könyvbe, de máshogy nem tudok olvasni.
Nagyon sokszor kiolvastam mindegyik részt, nem lehet megunni, és olyan jó érzés hogy ezzel nem vagyok egyedül, mert látom hogy rajtam kívül még rengetegen szeretik ezt a könyvet.
Imádom Zsolti vicceit, Kinga szigorúságát, Virág naivitását, Reni rajz tudását, Cortez lazaságát, Ricsi szerelmét Virág iránt, Dave-et és Macut, és Arnold intelligenciáját, egyszerűen mindent
2013. január 02. 16:14
A Szent Johanna Gimi kötetei (képekben)
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
2013. január 02. 16:21
Nagyszerű könyv vagy úgy egy éve olvasom és meg mind az összes része.És amúgy jó érzés,hogy nem csak én szeretem őrülten ezt a könyvet.Hát szerintem aki annyira menőnek érzi magát,hogy nem olvas akkor az nagyon jó dologról marad le az meg a "Szent Johanna Gimi".Én csak ennyit mondok
Amcs28
2013. január 02. 18:04
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Sokat hallottam már erről a könyvről, és csak néhányszor futott át az agyamon, hogy jó lenne elolvasni. Születésnapomra megkaptam az első részt, amitől teljesen ledöbbentem.
Két nap alatt ki is olvastam. Nagyon tetszett.
Most jelen pillanatban befejeztem a negyedik részét, és alig várom már, hogy megvegyem a következőt (talán ezen a héten be is szerzem)
Szóval Reni nagyon szimpatikus, tetszik, hogy szeret olvasni, és intelligens lány. Corteztől néha a falra tudok mászni. Ricsit nagyon kedvelem, éppúgy, mint Virágot. Ezek a Kinga&Zsolti szócsaták mindig tetszenek.
Apropó Kinga. Szerintem neki van a legérdekesebb szerepe. Amikor mindig ráüvölt Renire, hogy szedje össze magát.
Én Gábort sajnálom, hogy a többiek szinte emberszámba se veszik... Na meg hát Máday.
Érdemes elolvasni ezt a könyvet!
Szóval Reni nagyon szimpatikus, tetszik, hogy szeret olvasni, és intelligens lány. Corteztől néha a falra tudok mászni. Ricsit nagyon kedvelem, éppúgy, mint Virágot. Ezek a Kinga&Zsolti szócsaták mindig tetszenek.
Érdemes elolvasni ezt a könyvet!
Amcs28
2013. február 02. 12:12
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Szent Johanna Gimi 8. - Örökké (borító)
Szerintem gyönyörű lett *-*
14 felhasználónak tetszik:
liamvillaattila,
Vampiregirl1,
Blaze,
Blanka098,
Hustler,
Minimanó94,
cukorbogyo,
Rékakroki72,
pink_bunny,
An_d_a,
Bella99,
Hayley.5,
Amcs28,
Selly 13
2013. február 02. 12:17
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Idézet (mayaa. @ 2013.02.02. 12:12)
Jaj,de gyönyörű *.*
Én most olvasom a második rész végét,annak is már nagyon-nagyon a végét,de eszméletlenül tetszik,egyszerűen nem lehet letenni
2013. február 02. 16:01
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Idézet (mayaa. @ 2013.02.02. 12:12)
Gyönyörű!
2013. február 03. 15:59
|
|
porcelainbalck2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 167779 offline
|
Nekem a kedvenc karaktereim Kinga,Ricsi és Zsolti.Szerintem Kingának az az egyik legjobb beszólása amikor Reninek paprika sprayt akar adni.
2013. február 03. 16:00
|
|
porcelainbalck2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 167779 offline
|
Idézet (Blanka098 @ 2013.02.02. 16:01)
Gyönyörű!
Én már elolvastam az eddig megjelenteket, de most nagyon várom, hogy ezt is a kezemben tartsam! 
Igen én is nagyon várom
2013. február 03. 16:00
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Jujj, most találtam meg a topikot. De jó hogy van ilyen.
Úgy imádom azt a könyvet, alig várom hogy olvashassam a nyolcadikat.
Úgy imádom azt a könyvet, alig várom hogy olvashassam a nyolcadikat.
Amcs28
2013. február 04. 16:31
Én is ismerem a könyvet. Mondhatni szeretem, de nem ez a kedvencem. Szerintem Reni szenvedése egy kissé túlbonyolitott és szánalmas az első 4 kötetben, majd az ötödikben kezd alábbhagyni, de még ekkor sem a kedvencem. Jelenleg a 6-ik részt olvasom, és kezdem megunni hisz már összejöttek és szinte minden héten ugyanaz, leirja mennyit kell tanulni, hogy Vladár szivatja és hasonlók és ezt egy kissé gyerekesnek tartom hogy folyton nyavajog valamiért, amikor mindene megvan.. Bekerült az árkádok alá, Cortezzel is összejött, de sose tud örülni annak amije megvan. Emellett hogy a könyv főszereplőjéért nem kifezetten szeretem, a könyv többi tagjai szimpatikusak. Akit még nem szeretek a még Virág.. Először még bejött hogy emós meg minden. aztán rendben hogy stilust váltott, node azért az hogy napocskás bakancsot hord 16 éves létére??
Komolyan? Azért az iró vehette volna a fáradtságot hogy egy kissé felnőtesebb legyen a karakterek többsége. Egyébként hiányolom benne azt, hogy a mai fiúk egyáltalán nem olyanok mint ahogy a könyvbe leirják.. Arra gondolok hogy nem is ennyire telefonosak a mi sulinkban a fiúk hanem inkább szünetbe kimennek a focipályára játszani vagy hülyéskednek de ennyire még kütyümániás embert mint Dave se láttam.
Összefoglalva nekem hihetetlen a sztori, de eltudom olvasni és azért érdekel a vége hogy fognak-e szakitani.
Összefoglalva nekem hihetetlen a sztori, de eltudom olvasni és azért érdekel a vége hogy fognak-e szakitani.
2013. február 09. 14:32
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Az első és a második rész együtt és a teljes borító. *-*
7 felhasználónak tetszik:
Rékakroki72,
Minimanó94,
Vampiregirl1,
Blanka098,
An_d_a,
Amcs28,
Selly 13
2013. február 11. 19:49
Idézet (mayaa. @ 2013.02.09. 14:32)
Az első és a második rész együtt és a teljes borító. *-*
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.