Simon Fuller producer (az amerikai tehetségkutatók atyja), Jennifer Lopez, Marc Anthony és Jamie King még tavasszal harangozták be az új showt, a "Que Viva"-t, amelyet kifejezetten a latin-amerikai tehetségek felkutatására szántak. A tervek szerint Jennifer, Marc és Jamie júliusban indultak volna útnak, hogy 21 országot járjanak végig jövendő sztárok után kutatva. Az élet azonban közbeszólt: a sztárpár szakítása miatt az az utazás meghiúsult.
Simon Fuller nyilatkozatot adott ki arról, hogy semmi nem változott, a válófélben levő házaspár elkötelezte magát a project mellett és mindketten folytatják a munkát. A valóságban azonban azt tapasztalhattuk, hogy az élő meghallgatások kezdetének időpontja egyre csúszik: először augusztust, majd szeptembert emlegettek. Egyre többen adtak hangot kételyeiknek, miszerint a Lopez-Anthony házaspár a jelen helyzetben talán mégsem képes a felhőtlen együttműködésre. Nos, egyenlőre úgy tűnik, nekik van igazuk. Október 15-én, szombaton ugyanis Marc Anthony egyedül látott munkához. Mivel az énekes jelenleg Mexicóban tartózkodik (az elkövetkező időszakban három koncertet ad itt), megtartotta az első meghallgatásokat Mexicó City-ben és Bernalban. A fényképek erről a két eseményről készültek.
"Que Viva" - Marc Anthony Mexicóban
2011. október 17. 21:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 18:30)
Valamilyen okból eltűntek a feltöltött képek, így itt a többi.
Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe.
2011. október 17. 23:17
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.17. 21:05)
Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe. 
Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??
2011. október 18. 08:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 23:17)
Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??
A kis felbontású képeknél.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: