Starity

"Que Viva" - Marc Anthony Mexicóban

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 17. 15:00 #1
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Simon Fuller producer (az amerikai tehetségkutatók atyja), Jennifer Lopez, Marc Anthony és Jamie King még tavasszal harangozták be az új showt, a "Que Viva"-t, amelyet kifejezetten a latin-amerikai tehetségek felkutatására szántak. A tervek szerint Jennifer, Marc és Jamie júliusban indultak volna útnak, hogy 21 országot járjanak végig jövendő sztárok után kutatva. Az élet azonban közbeszólt: a sztárpár szakítása miatt az az utazás meghiúsult.
Simon Fuller nyilatkozatot adott ki arról, hogy semmi nem változott, a válófélben levő házaspár elkötelezte magát a project mellett és mindketten folytatják a munkát. A valóságban azonban azt tapasztalhattuk, hogy az élő meghallgatások kezdetének időpontja egyre csúszik: először augusztust, majd szeptembert emlegettek. Egyre többen adtak hangot kételyeiknek, miszerint a Lopez-Anthony házaspár a jelen helyzetben talán mégsem képes a felhőtlen együttműködésre. Nos, egyenlőre úgy tűnik, nekik van igazuk. Október 15-én, szombaton ugyanis Marc Anthony egyedül látott munkához. Mivel az énekes jelenleg Mexicóban tartózkodik (az elkövetkező időszakban három koncertet ad itt), megtartotta az első meghallgatásokat Mexicó City-ben és Bernalban. A fényképek erről a két eseményről készültek.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, MACSKA74
2011. október 17. 21:05 #2
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 18:30)
Valamilyen okból eltűntek a feltöltött képek, így itt a többi.

Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe. smileeee.gif
2011. október 17. 23:17 #3
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.17. 21:05)
Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe.  smileeee.gif

Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??
2011. október 18. 08:30 #4
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 23:17)
Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??

A kis felbontású képeknél. smileeee.gif Nincs már ilyen, a rendszer nem válogat. Nekünk kell odafigyelni, a képek a megfelelő helyre kerüljenek. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok