Simon Fuller producer (az amerikai tehetségkutatók atyja), Jennifer Lopez, Marc Anthony és Jamie King még tavasszal harangozták be az új showt, a "Que Viva"-t, amelyet kifejezetten a latin-amerikai tehetségek felkutatására szántak. A tervek szerint Jennifer, Marc és Jamie júliusban indultak volna útnak, hogy 21 országot járjanak végig jövendő sztárok után kutatva. Az élet azonban közbeszólt: a sztárpár szakítása miatt az az utazás meghiúsult.
Simon Fuller nyilatkozatot adott ki arról, hogy semmi nem változott, a válófélben levő házaspár elkötelezte magát a project mellett és mindketten folytatják a munkát. A valóságban azonban azt tapasztalhattuk, hogy az élő meghallgatások kezdetének időpontja egyre csúszik: először augusztust, majd szeptembert emlegettek. Egyre többen adtak hangot kételyeiknek, miszerint a Lopez-Anthony házaspár a jelen helyzetben talán mégsem képes a felhőtlen együttműködésre. Nos, egyenlőre úgy tűnik, nekik van igazuk. Október 15-én, szombaton ugyanis Marc Anthony egyedül látott munkához. Mivel az énekes jelenleg Mexicóban tartózkodik (az elkövetkező időszakban három koncertet ad itt), megtartotta az első meghallgatásokat Mexicó City-ben és Bernalban. A fényképek erről a két eseményről készültek.
"Que Viva" - Marc Anthony Mexicóban
2011. október 17. 21:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 18:30)
Valamilyen okból eltűntek a feltöltött képek, így itt a többi.
Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe.
2011. október 17. 23:17
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.17. 21:05)
Nem tűntek el. Törölte őket a moderátor, mivel azok kis felbontású képek voltak! Ide, ebbe a részlegbe a HQ képeket kellene pakolni. A többi kisfelbontásút pedig a megfelelő részlegbe. 
Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??
2011. október 18. 08:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (nagyalbi @ 2011.10.17. 23:17)
Azt hittem, ami túl kicsi felbontású, azt eleve fel sem engedi tenni. Akkor ezeket hol tehetem közzé??
A kis felbontású képeknél.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

2 felhasználónak tetszik: