Ez semmin sem változtat
Zachary Quinto bevallotta másságát
2011. október 17. 18:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ez semmin sem változtat
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 17. 18:14
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Igazából ezt már lehetett tudni, de örülök hogy végre kimondta, amúgy meg tényleg nem tagadta, csak nem beszélt róla túl sokat, csakúgy mint színésztársa Matt Bomer, de szerintem róla is eléggé köztudott hogy meleg, kíváncsian várom az ő bejelentését
ophely88
2011. október 17. 18:26
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Óóó, ez komoly?
Nagyon szeretem, mint színészt, ezen nem fog változtatni a kijelentése, de női szemmel nézve, kár érte.
2011. október 17. 19:12
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
2011. október 17. 19:58
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
ez komoly pedig jó pasi
2011. október 17. 20:16
én valahogy mindig is sejtettem,de soha nem akartam elhinni hogy ő meleg persze ezzel semmi gond csak volt bennem egy kis remény hogy talán még sem az
2011. október 17. 21:04
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Hajrá Zachary!!!
am tök jó látni h mindenki milyen pozitívan áll ehez a kérdéshez!
Ez egy normális közösség!!:-)
Én nem vagyok meleg de kiállok az emberi jogokért!!!
tegye ezt mindenki! az eredmény pedig egy jó társadalom!!
senkinej nincs oka gyűlölködésre!;-)
És ezt képviseli LADY GAGA!!
Ezért is szeretem!
am tök jó látni h mindenki milyen pozitívan áll ehez a kérdéshez!
Ez egy normális közösség!!:-)
Én nem vagyok meleg de kiállok az emberi jogokért!!!
tegye ezt mindenki! az eredmény pedig egy jó társadalom!!
senkinej nincs oka gyűlölködésre!;-)
És ezt képviseli LADY GAGA!!
Ezért is szeretem!
2011. október 17. 21:54
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Ezt képtelen vagyok elhinni! Annyira oda voltam érte évekig mikor a Hősök ment...ez hihetetlen! Mármint nincs bajom azzal ha tényleg az, de soha nem néztem volna ki belőle...
2011. október 17. 22:41
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 15:48)
Mi is pont erről beszéltünk az egyik ismerősömmel, csak mi a homoszexuális kifejezést használtuk, de alapjában igen, ugyanerről a témáról. Ebben lehet valami, bár én úgy hallottam ezt a szólást mondást, hogy 'a jó pasik vagy melegek vagy van már gyerekük.'
Én ezt így ismerem:)"Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet!"
Kissé elferdítve: Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - az már férjnél van.
Durva:) - nekem semmi bajom velük:) Sőt! Van is pár ismerősom, aki az!
ophely88
2011. október 17. 22:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.17. 22:41)
Én ezt így ismerem:)"Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet!"
Kissé elferdítve: Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - az már férjnél van.
Olyan jó a humoruk és nem feminimek. Le nem vágná róluk az ember.
Nekem az egyik ismerősöm meleg és jó fej. Vele mindenről lehet beszélni, és tud titkot tartani, mindig van rám ideje. És igen, foglaltak. Na akkor én máshogyan hallottam, a lényeg a lényegben, hogy mindegy, meleg vagy házas, nem a tiéd, az a lényeg ...
2011. október 18. 13:46
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
Én így is bírom a búráját
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.