A Hősök sztárja ugyan eddig tagadta a róla szóló pletykákat, a napokban azonban mégis színt vallott a New York Magazin hasábjain.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zachary Quinto bevallotta másságát
2011. október 17. 14:49
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
aaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzztttttttttttaaaaaaaa
2011. október 17. 14:54
Végre. Már unalmas volt hallgatni hogy nem, mikor tök nyilvánvaló volt, hogy igen...
2011. október 17. 15:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.10.17. 15:41)
Nagy kár érte:/ - minden jó pasi homár?
Mi is pont erről beszéltünk az egyik ismerősömmel, csak mi a homoszexuális kifejezést használtuk, de alapjában igen, ugyanerről a témáról. Ebben lehet valami, bár én úgy hallottam ezt a szólást mondást, hogy 'a jó pasik vagy melegek vagy van már gyerekük.'
2011. október 17. 16:19
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
WOW!!! Ez most mellbe vágott! De sok boldogságot kívánok neki az életben!
2011. október 17. 16:36
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Ettől egyáltalán nem lett a szememben kevesebb, sőt inkább csak még jobban tisztelem, amiért fel merte vállalni!
Undorító, mikor valaki azért utálja a másikat, mert meleg. Mégis milyen jogon ítélkezünk egymás felett?
Ugyan olyan ember, nem lesz ettől rosszabb, nem szabad emiatt lenézni, vagy elítélni bárkit is!
Azzal éli az életét, akivel csak akarja, a párja nemétől függetlenül, csak az számít, hogy boldog legyen!
Örülök, hogy nyíltan meri vállalni, legyen büszke rá, hogy ilyen bátor!
Undorító, mikor valaki azért utálja a másikat, mert meleg. Mégis milyen jogon ítélkezünk egymás felett?
Ugyan olyan ember, nem lesz ettől rosszabb, nem szabad emiatt lenézni, vagy elítélni bárkit is!
Azzal éli az életét, akivel csak akarja, a párja nemétől függetlenül, csak az számít, hogy boldog legyen!
Örülök, hogy nyíltan meri vállalni, legyen büszke rá, hogy ilyen bátor!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 17. 17:36
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Azért az túlzás, hogy olyan nagyon tagadta volna, eleve nagyon keveset lehet tudni a magánéletéről. Egyébként ettől függetlenül is zseniális színész és én ezért bírom. A többi engem nem érdekel. Bár aki kicsit jobban nyomon követte őt, az azért sejthette, hogy nem heteró.
2011. október 17. 17:40
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ez meglepett...de én akkor is szeretem <3
2011. október 17. 17:58
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2011.10.17. 17:12)
A szintén színész Matthew Bomer (aki Zack egyik barátja) is meleg vajon? Tud róla valaki valamit?
Mattről én is olvastam egyszer, hogy meleg lenne, de azt mondja, hogy nem az.
http://www.queerty.com/why-is-white-collars-matthew-bomers-sexuality-such-a-secret-20091031/
De én csak ennyit mutatnék erre. Szerintem ezután már senkinek sincs kérdése, hogy az vagy sem.
2011. október 17. 18:04
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Szavy én is ezt a cikket láttam/olvastam. Őt én jobban bírom, mint Zack-et. Én azért még reménykedem, hogy ő mégsem meleg. Viszont az sem baj, ha igen, mert látszik a képeken, hogy nagyon boldog.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.