A Dexter sorozat sztárja ismét David Boreanaz karjaiban fog feltűnni a Bones egyik epizódjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Boreanaz és Julie Benz újra együtt
2011. október 17. 13:33
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Na az tök jóó
))
2011. október 17. 17:17
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Sőt Julie is szerepelt az Odaátban, méghozzá az 1. évad 12. részében.
Én nagyon örülök, hogy újra szerepelnek együtt, mert tök szeretettem az Angel-Darla párost. Jók voltak együtt. És az is király, hogy pont a Bones-ban fognak újra együtt lenni. Már alig várom, hogy legyenek ezek a részek!
Én nagyon örülök, hogy újra szerepelnek együtt, mert tök szeretettem az Angel-Darla párost. Jók voltak együtt. És az is király, hogy pont a Bones-ban fognak újra együtt lenni. Már alig várom, hogy legyenek ezek a részek!
2011. október 17. 18:01
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Csak nem mindenki Darlája?
Imádom, minden régi kedvencem Whedon klasszikusaiból kezd visszatérni. Igaz, mindig James volt a szívem csücske, de a fent említettek közül mindnek nagyon örülök. Leginkább a Supernaturalos dologra leszek kíváncsi, de azt hiszem a Ringert is meg kéne lesni.
2011. október 18. 17:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De jó! én nagyon szeretem a Buffy és Angel sorozatot. David nagyon a szívemhez nőtt, és állítom, hogy a legsármosabb, a legviccesebb, a legtökéletesebb vámpír megformálója! Julie-t is szerettem, habár én Bangel párti vagyok!
De, kíváncsi vagyok, ahogy a Ringer sorozatra is!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

2 felhasználónak tetszik: