Selena Gomez álompasija Ryan Gosling
2011. október 26. 16:39
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
hát
inkább mint Bieber
inkább mint Bieber
2011. október 26. 18:10
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
1000x Ryan, mint Justin akár egyszer is.
2011. október 26. 20:09
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
olívia005
Haggyátok már Justin-t!!! Nem értem azt hogy szinte minden cikkben ami Selről szól csak bántani tudjátok!!!
Igen ténleg hagyátok már mit ártot nektek nem csinált semmit akkor is piszkáljátok ha jót tesz ha még jobbat .
Ami a cikket illeti pedig szerintem Selena szava már megint ki lett forgatva ő csak azt mondta ,hogy szerintem milyen és még jó ,hogy jókat mondot szerintetek mekkora hír lenne abból ha Selena rosszta nyilatkozott volna róla . De ha igaz és ténleg ezt mondta akkor legyen az ő barátnőja enyém pedig Justin
I <3 Jelena
Haggyátok már Justin-t!!! Nem értem azt hogy szinte minden cikkben ami Selről szól csak bántani tudjátok!!!
Igen ténleg hagyátok már mit ártot nektek nem csinált semmit akkor is piszkáljátok ha jót tesz ha még jobbat .
Ami a cikket illeti pedig szerintem Selena szava már megint ki lett forgatva ő csak azt mondta ,hogy szerintem milyen és még jó ,hogy jókat mondot szerintetek mekkora hír lenne abból ha Selena rosszta nyilatkozott volna róla . De ha igaz és ténleg ezt mondta akkor legyen az ő barátnőja enyém pedig Justin
I <3 Jelena
1 felhasználónak tetszik:
adriienn96
2011. október 27. 13:15
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
hiába,inkább mint ez a bieber
2011. október 27. 17:01
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
Akkorát röhögtem azon,hogy:
"számára az álomférfit nem párja testesíti meg, hanem a The Ides of March című film népszerű sztárja, Ryan Gosling."
Még szép hogy nem Bieber,mivel ő meleg
Amúgy tényleg álompasi Ryan, de nekem inkább Bradley jobban bejön :$♥
"számára az álomférfit nem párja testesíti meg, hanem a The Ides of March című film népszerű sztárja, Ryan Gosling."
Még szép hogy nem Bieber,mivel ő meleg
Amúgy tényleg álompasi Ryan, de nekem inkább Bradley jobban bejön :$♥
2011. október 28. 13:41
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
jobban jár Ryan Gosling al mint a justin bieberrel az bizos
2011. október 28. 16:02
Jajj menjen már! Ilyen pasi számára az álomférfi, de mégis Justinnal jár???? Ez annyira.... irracionális, komolyan mondom.
2011. október 28. 19:17
JÓ,hogy van egy új ~pasija~!vagy (álompasi)......
És ez az ő élete.....
Jó hogy váltja
Justint....
De minden esetre,sok sikert kívánok
neki mindenben.............
Good Luck Selena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ez az ő élete.....
Jó hogy váltja
Justint....
De minden esetre,sok sikert kívánok
neki mindenben.............
Good Luck Selena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. október 29. 00:50
|
Diezelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 162830 offline
|
Nem kell sztárnak lenni ahhoz, hogy ribanc legyen valaki. Nézzünk már körül a hétköznapi környezetünkben. Miért pont ez a csaj lenne a kivétel? Végig ment már rajta jó néhány pasi. Több, mint egy átlagos hétköznapi csajon.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.