Selena Gomez álompasija Ryan Gosling
2011. október 17. 15:33
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nem volt ez túl jó húzás, de Selena egy nagyon fiatal lány, szinte még kamasz, és ráadásul kortól függetlenül majdnem mindannyiunknak van álompasink, aki nem a párunk. Én mindig azt szoktam mondani, hogy a párom a valóságom pasija, Sean meg az álmaimé és nem szeretném, hogy ez fordítva legyen.
Viszont az a baj, hogy ilyesmit azért nem jelentünk ki úgy, hogy a párunk is tudomást szerezzen róla. Az nem baj, ha tudja kiért rajongunk, de ilyesféle kijelentéseknek jobb ha nem lesz szem- és fültanúja.
2011. október 17. 15:34
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
szánalom ez a csaj...-.- ilyenkor nem szégyelli magát????
Na akkor elbújhatnak mind a ketten Justinnal, mert Justin elcipelte egy olyan klipforgatásra ahol egy másik csajjal smárol, Selena meg 1 hónap alatt 2.szor jelenttette ki hogy száára nem a pasija az ideális férfi....ha szeretnék egymást akkor tuti nem ezt csinálnák...jobbat nem tudok mondani
2011. október 17. 15:49
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
hát ez kész most már h találkozott a transzformenes csávóval aki eddig bejött neki most már más tetszik neki??!
2011. október 17. 15:52
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.17. 12:04)
Bibör álomnője meg Elton John 
2011. október 17. 15:52
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.10.17. 15:05)
Nemhinném, hogy egy 30 éves pasi egy csettintésre Selena karjaiba esne... nem hiszem, hogy Ryan tisztasággyűrűs Disney-kislányokkal akarna kezdeni.
Másrészt, halkan elárulom a véleményem, tényleg halkan, mert ez talán egyeseknek úgy tünhet majd mintha védeném Selenát(amit nagyon nem akarunk). Szóval, attól még, hogy jársz valakivel(oké, nyilván az Ő esetük más), lehet álompasid. Például nekem Jared Leto az mégsem hagyom faképnél "azt a fiút".
Másrészt, halkan elárulom a véleményem, tényleg halkan, mert ez talán egyeseknek úgy tünhet majd mintha védeném Selenát(amit nagyon nem akarunk). Szóval, attól még, hogy jársz valakivel(oké, nyilván az Ő esetük más), lehet álompasid. Például nekem Jared Leto az mégsem hagyom faképnél "azt a fiút".
Egyet értek.
2011. október 17. 16:01
Idézet (badperfect @ 2011.10.17. 11:53)
Múltkor még nem Shia LaBeouf-ért volt oda? 
Nekem is pont ez jutott az eszembe.
2011. október 17. 16:02
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Kedvelem Selena-t, de úgy látom, hogy van egy kis ízlés ficama a férfiak terén!
Bár kétségtelen, hogy Ryan ezerszer jobb Justin-nál!
Bár kétségtelen, hogy Ryan ezerszer jobb Justin-nál!
2011. október 17. 16:18
Holly Keller!
Megint tökéletesen rávilágítottál a dolgokra!
Teljesen egyetértek veled!
De a rajongói 90%-a elvakult, és nem látják, h Selena milyen álszent! És hiába is magyarázod nekik, nem értik meg! Ezért nem is érdemes már velük vitázni! Én elfogadom, ha vki szereti őt, csak nem bírom megérteni, mit lehet szeretni ebben a kétszínű, tehetségtelen kis csitriben. De úgy látszik, manapság a csinos pofi is elég, nem a tehetség a fontos!
Megint tökéletesen rávilágítottál a dolgokra!
Teljesen egyetértek veled!
De a rajongói 90%-a elvakult, és nem látják, h Selena milyen álszent! És hiába is magyarázod nekik, nem értik meg! Ezért nem is érdemes már velük vitázni! Én elfogadom, ha vki szereti őt, csak nem bírom megérteni, mit lehet szeretni ebben a kétszínű, tehetségtelen kis csitriben. De úgy látszik, manapság a csinos pofi is elég, nem a tehetség a fontos!
2011. október 17. 16:21
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
És itt mutatkozik meg, hogy mennyire imádja Justint. Ha igazán szerelmes lenne akkor nem nyilatkozna ilyeneket. Bár azt nem csodálom,hogy Justin mellett más pasikról álmodozik, de ezt lenyilatkozni...
2011. október 17. 16:51
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Nagyon Bírnám, ha összejönne ezzel a pasival.
2011. október 17. 16:56
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Eddig Shia volt, meg Enrique -.- döntse már el. Egyébként szerintem sz@r ízlése van, mert egyik álompasija randább, mint a másik xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: