Lindsay Lohant újra börtön fenyegeti
2011. október 17. 21:28
megérdemelné ha huzamosabb időre börtönben ülne mert többet nem lenne kedve folyton csak bajba kerülni
2011. október 17. 21:50
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
erre már nemtudok mit mondani..ennyire nem érdekli és nem fél a börtntől hogy nem birja meghuzni magát?monjuk ehhez egy reős kezü szülő is kéne aki igenis felügyelné hogy megtegye azt amit kiszabtak rá.ugylátszik Dinának is mindegy hogy Lindsay börtönbe megy e vagy nem..
2011. október 18. 11:55
|
|
Fbellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 150747 offline
|
Hát én már nem értem ezt a lányt..-.- jó igyon vagy valami de ne ennyit..úgy szerettem régebben..meg olyan tehetséges lenne..és el basza.:\ de hát ő tudja hogy akarja tönkre tenni a hírnevét..ami szerintem már sikerült is neki..
2011. október 18. 17:51
Állandóan csak a baj van vele.Én ezt nem értem.Én a helyében inkább eljártam volna azokra a kezelésekre,és akkor talán értelmesebb és igényesebb nő lehetne belőle.De mivel nem,hát marad a régi Lindsay Lohan
Gratulálni tudok,csak. :clap:
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: