Szereplők: Iain de Caestecker, Daniel Kaluuya, Johnny Harris, Natalie Dormer, Tom Ellis, Daniela Nardini, Sophie Wu, Lily Loveless
The Fades (2011-)
2011. október 17. 01:24
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Angol sci-fi-horror-dráma sorozat. Igazából nehéz kategorizálni.
A lényeg, hogy természetfeletti sztorija van: a földön ragadt halottak lelkei egy idő után elvadulnak és megtámadják az embereket. Ha embert ölnek és esznek belőlük, átváltoznak és képesek lesznek az érintésre. Ezeket a szörnyeket vadásszák a Fényhozók, akiknek különleges képességeik vannak. És persze van egy gyerek, aki valahogy kitűnik közülük.
Ennél jobban nem lehet elmagyarázni spoiler mentesen. Nekem nagyon bejött, tipikus angol sorozat, szóval akik bírják a Skins-t vagy a Misfits-et, azoknak szerintem ez is tetszeni fog.
Szereplők: Iain de Caestecker, Daniel Kaluuya, Johnny Harris, Natalie Dormer, Tom Ellis, Daniela Nardini, Sophie Wu, Lily Loveless
2011. október 17. 16:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.17. 01:24)
Nekem nagyon bejött, tipikus angol sorozat, szóval akik bírják a Skins-t vagy a Misfits-et, azoknak szerintem ez is tetszeni fog.
Én szeretem fent említett mindkét sorozatot, de a The Fades nem jött be nekem.
2011. október 17. 22:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 16:35)
Én szeretem fent említett mindkét sorozatot, de a The Fades nem jött be nekem. 
Én a Skinsel vagyok így, szóval tényleg emberfüggő.
2012. április 07. 13:28
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Peti_1992 @ 2012.04.07. 11:13)
A sorozat megkapta a kaszát! 
Szomorúan olvastam tegnap. Pedig lett volna még bőven nafta a történetben, a végére pedig a színészek is nagyon odatették magukat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

5 felhasználónak tetszik: