Starity

The X Factor (UK 2004 - )

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 16. 18:51 #1
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Ha már a magyar X-Faktor műsornak is van egy topikja, legyen az eredeti verziónak is. Mindenki, aki netán évek óta nyomon követi a showt, vagy idén kezdte (pont mint én), írhat ide, tudom, hogy nem én vagyok itt egyedül, aki nézi biggrin.gif

Szeretném tudni, hogy ti kinek drukkoltok az idei évben, ki a kedvenc mentorotok és mit gondoltok magáról a műsorról ... illetve az ezelőtti években kik voltak a kedvenceitek.
1 felhasználónak tetszik: Christo
2011. október 16. 19:50 #2
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Gondolkodtam már én is egy ilyen topikon, csak nem tudtam, hogy itt hányan nézik az angolt... laugh.gif Köszi, hogy megnyitottad.

Én a 2008-as évadtól nézem, iszonyat sokat fejlődött a műsor és jobbnál jobb tehetségeket találnak. Nem egy válogató sírva röhögős hülyéket is bemutat, szóval van min szórakozni.
Szerintem jót tett a műsornak, hogy vért frissítettek mentorfronton. Iszonyat bírom Gary-t és Kelly is nagy arc. Szerintem ők ketten a legjobb bírák, és biztos vagyok, hogy az ő versenyzőik közül kerül ki a győztes.
Abszolút kedvencem Janet és Misha, a fiúk közül pedig Craig a befutó. A csapatok szerintem elég szürkék, a 25 felettiek közül pedig Sami az, aki kitűnik. Kitty nagyon unszimpatikus.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, London Tipton
2011. október 16. 20:30 #3
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.16. 19:50)
Gondolkodtam már én is egy ilyen topikon, csak nem tudtam, hogy itt hányan nézik az angolt... laugh.gif  Köszi, hogy megnyitottad.
Én a 2008-as évadtól nézem, iszonyat sokat fejlődött a műsor és jobbnál jobb tehetségeket találnak. Nem egy válogató sírva röhögős hülyéket is bemutat, szóval van min szórakozni.
Szerintem jót tett a műsornak, hogy vért frissítettek mentorfronton. Iszonyat bírom Gary-t és Kelly is nagy arc. Szerintem ők ketten a legjobb bírák, és biztos vagyok, hogy az ő versenyzőik közül kerül ki a győztes. 
Abszolút kedvencem Janet és Misha, a fiúk közül pedig Craig a befutó. A csapatok szerintem elég szürkék, a 25 felettiek közül pedig Sami az, aki kitűnik. Kitty nagyon unszimpatikus.

meghajolo.gif meghajolo.gif

Én az ezelőtti évadokat nem néztem és nem is fogom, mert nincs rá időm, de kösz, hogy elmondtad. Kíváncsi voltam, hogy milyen irányba halad a dolog amióta Cherylt kipaterolták onnan. Én 2 emberről tudok, aki nézi, rád nem gondoltam. My bad. blush.gif
A zsüri jónak tűnik, bár nem értem, hogy Tulisa mit keres ott. Elnézést a fanoktól, de ő nem tett le túl sokat az asztalra, annyit pedig végképpen nem, hogy Gary Barlow-val ülhessen a zsűriben. Egyéni vélemény. Ebből a szempontból a mi zsűrink jobban tetszik, bevallom őszintén, viszont minden más szempontból az eredetit preferálom. A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz.
Nálam abszolút Sami a befutó és neki drukkolok, a csapatokat éppúgy gyengének érzem, mint most nálunk, Janetet bírom és Craiget csippantom, bármelyikük nyerné meg, örülnék. Viszont Kitty nagyon antipatikus, Johnny-ra pedig nem tudok mit mondani. rohog.gif A Kylie Minogue dala jóra sikeredett, elment, maradjunk annyiban, de én ezt a csókát nem tudom hová tenni. Mintha egy szabadelméjű Király L. Norbit látnánk rohog.gif Jól tud műsort csinálni de nem hiszem, hogy benne megvan az X.. unsure.gif Mindenesetre megnevettette Garyt és jól beszólt neki.. rohog.gif _nevet.gif
2011. október 16. 21:44 #4
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Janet-et idén nagyon tolják, nem értem miért, szerintem nem nagy szám. Misha elképesztő, ilyen karakteres hangú és stílusú előadó nagyon régen szerepelt tehetségkutatóban. Viszont ő azért egy elég nehezen szerethető karakter, szóval nem látok sok esélyt a győzelmére.
Hát nem tudom hogy ki szereti azt a Frankie gyereket. Mikor meglátom legszívesebben a mosógépbe dobnám be, úgy néz ki mint valami szakadt csöves. 110.gif
Kedvencem egyébként Marcus, viszont kár hogy eddig Gary iszonyat béna számokat választott neki... reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna
2011. október 16. 22:07 #5
Christo
Christo

Janetnek a hangjától egyszerűen kiráz a hideg, olyan jó. Szerintem egyéni előadó, nem sok ilyen hangú énekesnő van az iparban, én pedig imádom az ilyen stílusú előadókat.

Fogalmam sincs, hogy Frankie mit keres ott, semmi hangja nincs, elcsesz minden számot, amit Gary ad neki, hülye választás volt Barlowtól, hogy tovább juttatta. Misha kábé Cher Lloyd kategória, szeretni vagy utálni lehet, nekem mindenesetre bejön, amit csinál. Cherről is megmondták, hogy nem fog nyerni, szóval szerintem Mishával is így lesz, 4. vagy 5 helyig viszi. Legalábbis remélem. biggrin.gif
Tulisa valóban nem rendelkezik valami sok tapasztalattal, de ezek szerint, az NDubznak nagy a rajongótábora UK-ban. Nála még Cheryl is ismertebb volt, mivel a Girls Aloud azért sokra vitte.

Idézet
A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz.

Hát valamilyen szinten van joga osztani az észt, mivel ő találta ki a műsort és mellette másik hármat. laugh.gif Az egy dolog, hogy nem tud énekelni, de a biznisz oldalát ismeri és tudja, hogy mi az ami eladható és mi az ami nem. Én Paula Abdult nem értem, hogy mit keres ott... De mivel én nem nézem a US-t, teljesen hidegen hagy az egész.

Johnny kábé olyan, mint Wagner volt tavaly. Úristen, remélem azért nem húzza olyan sokáig, mint az az ámokfutó... Johnny aranyos meg minden, de valljuk be: nem sok keresnivalója van ott. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 16. 22:18 #6
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (audrey @ 2011.10.16. 21:44)

Kedvencem egyébként Marcus, viszont kár hogy eddig Gary iszonyat béna számokat választott neki...  reklamalo.gif

Igen, ez nekem is feltűnt. mellow.gif

Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:07)

Hát valamilyen szinten van joga osztani az észt, mivel ő találta ki a műsort és mellette másik hármat. laugh.gif Az egy dolog, hogy nem tud énekelni, de a biznisz oldalát ismeri és tudja, hogy mi az ami eladható és mi az ami nem. Én Paula Abdult nem értem, hogy mit keres ott... De mivel én nem nézem a US-t, teljesen hidegen hagy az egész.

Ahhoz nagyon ért, az biztos. rohog.gif Nekem valamiért úgy él a lelkivilágomban egy zsűri egy tehetségkutatóban, hogy mind olyan személyek, akik tudnak énekelni és szeretik őket a kamerák. Örülök, hogy már kihúzott az államokba. rohog.gif

Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:07)
Johnny kábé olyan, mint Wagner volt tavaly. Úristen, remélem azért nem húzza olyan sokáig, mint az az ámokfutó... Johnny aranyos meg minden, de valljuk be: nem sok keresnivalója van ott. pardon.gif

Pedig bejutott a következő körbe. Most néztem az eredményeket az ITV1-on. Láttátok már? unsure.gif
2011. október 16. 22:23 #7
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2011.10.16. 22:18)
Igen, ez nekem is feltűnt.  mellow.gif 
Ahhoz nagyon ért, az biztos.  rohog.gif Nekem valamiért úgy él a lelkivilágomban egy zsűri egy tehetségkutatóban, hogy mind olyan személyek, akik tudnak énekelni és szeretik őket a kamerák. Örülök, hogy már kihúzott az államokba.  rohog.gif 
Pedig bejutott a következő körbe. Most néztem az eredményeket az ITV1-on. Láttátok már?  unsure.gif

ÁÁ, ne spoilerezzünk, légyszi! laugh.gif Fehéreel írjátok, ha mégis meg akarjátok beszélni, mert én nem szoktam ott nézni eredményeket, csak akkor tudom meg, ha leszedem az adást. smileeee.gif
2011. október 16. 22:30 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.10.16. 20:30)
meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Én az ezelőtti évadokat nem néztem és nem is fogom, mert nincs rá időm, de kösz, hogy elmondtad. Kíváncsi voltam, hogy milyen irányba halad a dolog amióta Cherylt kipaterolták onnan. Én 2 emberről tudok, aki nézi, rád nem gondoltam. My bad.  blush.gif 
A zsüri jónak tűnik, bár nem értem, hogy Tulisa mit keres ott. Elnézést a fanoktól, de ő nem tett le túl sokat az asztalra, annyit pedig végképpen nem, hogy Gary Barlow-val ülhessen a zsűriben. Egyéni vélemény. Ebből a szempontból a mi zsűrink jobban tetszik, bevallom őszintén, viszont minden más szempontból az eredetit preferálom. A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz. 
Nálam abszolút Sami a befutó és neki drukkolok, a csapatokat éppúgy gyengének érzem, mint most nálunk, Janetet bírom és Craiget csippantom, bármelyikük nyerné meg, örülnék. Viszont Kitty nagyon antipatikus, Johnny-ra pedig nem tudok mit mondani.  rohog.gif A Kylie Minogue dala jóra sikeredett, elment, maradjunk annyiban, de én ezt a csókát nem tudom hová tenni. Mintha egy szabadelméjű Király L. Norbit látnánk  rohog.gif Jól tud műsort csinálni de nem hiszem, hogy benne megvan az X.. unsure.gif Mindenesetre megnevettette Garyt és jól beszólt neki..  rohog.gif  _nevet.gif

Én az angol X Faktort nem nézem, de bátorkodtam csatolni a mentorok lapjait blush.gif Egyébként én a svéd Idolra kaptam rá, azt akarom majd valahogy nyomon követni.

Egyébként én szeretem Tulisát, viszont szerintem sincs sok helye a zsűriben, túl fiatal még hozzá, illetve amit eddig csinál az harmatgyenge a többiekhez képest szvsz.

Szerk.: valakinek van ötlete hogy az Idolt honnan tudom leszedni? Online nem nagyon szeretek nézelődni unsure.gif
2011. október 16. 22:31 #9
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:23)
ÁÁ, ne spoilerezzünk, légyszi! laugh.gif  Fehéreel írjátok, ha mégis meg akarjátok beszélni, mert én nem szoktam ott nézni eredményeket, csak akkor tudom meg, ha leszedem az adást. smileeee.gif

Rendben. Majd írd meg ha megnézted, utána beszélünk róla. smileeee.gif

El kell ismerni, hogy Gary jó mentornak tűnik, de a zeneválasztás most nem igazán jött össze. Itt sem kérdezik meg a versenyzőt, hogy mit szeretne énekelni? unsure.gif
2011. október 17. 22:43 #10
Christo
Christo

Anyám... hát én Frankie-t küldtem volna haza. Iszonyat idegesítő énekhangja van. A Nu Vibe-os srácok se énekeltek olyan jól, de legalább aranyosak voltak és van hangjuk.
2011. október 17. 22:48 #11
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.17. 22:43)
Anyám... hát én Frankie-t küldtem volna haza. Iszonyat idegesítő énekhangja van. A Nu Vibe-os srácoknak se énekeltek olyan jól, legalább aranyosak voltak és van hangjuk.

A Vibe nagyon bökte a zsűri csőrét... Én már tudtam, hogy ők esnek ki, engem különösen Frankie sem hat meg, annak örültem volna, ha Kitty esik ki, mert nem tudom ő mit keres ott dry.gif
2011. október 17. 23:21 #12
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 22:48)
A Vibe nagyon bökte a zsűri csőrét... Én már tudtam, hogy ők esnek ki, engem különösen Frankie sem hat meg, annak örültem volna, ha Kitty esik ki, mert nem tudom ő mit keres ott  dry.gif

Hát, Kittynek erős hangja van, csak a személyén van mit csiszolni. Nem tudom, ha esetleg befut, tuti egyből elszáll magától. Igazából, már most is nagyon olyan.
2011. október 17. 23:24 #13
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:21)
Hát, Kittynek erős hangja van, csak a személyén van mit csiszolni. Nem tudom, ha esetleg befut, tuti egyből elszáll magától. Igazából, már most is nagyon olyan.

És mit szólsz Johnny Kylie számához? El sem hiszem, hogy Kylie tweetelt neki biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Christo, Adrianna
2011. október 17. 23:36 #14
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:24)
És mit szólsz Johnny Kylie számához? El sem hiszem, hogy Kylie tweetelt neki  biggrin.gif

Áhhh.. Johnny biztos nagyon kedves csávó, de a hangjától a falat kaparom... laugh.gif Ha már itt tartunk, Kyle hangjától is. Csak egy száma volt ami tetszett, de most nem is tudom a címét... rohog.gif Tényleg írt neki? Mit? biggrin.gif
2011. október 17. 23:38 #15
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:36)
Áhhh.. Johnny biztos nagyon kedves csávó, de a hangjától a falat kaparom... laugh.gif  Ha már itt tartunk, Kyle hangjától is. Csak egy száma volt ami tetszett, de most nem is tudom a címét... rohog.gif  Tényleg írt neki? Mit? biggrin.gif

Johnny twitteren írta Kylie művésznőnek, hogy az X-Factorban neki és Gary-nek ajándékozza azt a Kylie számot, amivel fel fog lépni és Kylie meg visszaírta neki, hogy 'ohh, go Johnny, go go go!!' rohog.gif
2011. október 17. 23:40 #16
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:38)
Johnny twitteren írta Kylie művésznőnek, hogy az X-Factorban neki és Gary-nek ajándékozza azt a Kylie számot, amivel fel fog lépni és Kylie meg visszaírta neki, hogy 'ohh, go Johnny, go go go!!' rohog.gif

laugh.gif
Amúgy a következő results showban milyen sokan fellépnek már... blink.gif Mondjuk csak Kelly Clarkson érdekel közülük. biggrin.gif

Ja és kicsit meglepődtem Katyn... Általában nem annyira jó élőben a hangja, de ez most egy nagyon jó fellépés volt szerintem. smileeee.gif
2011. október 17. 23:46 #17
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:40)
laugh.gif 
Amúgy a következő results showban milyen sokan fellépnek már... blink.gif  Mondjuk csak Kelly Clarkson érdekel közülük. biggrin.gif
Ja és kicsit meglepődtem Katyn... Általában nem annyira jó élőben a hangja, de ez most egy nagyon jó fellépés volt szerintem. smileeee.gif

Katy produkciója számomra is meglepő volt. Gitárt kapott a kezébe és úgy énekelt. Nem vagyok fan, talán régebben is csinált így, de nekem plusz pont lett ez a fellépés. Én nem tudom, hogy a következő results műsorba kimegy, mert élőben néztem és magyar idő szerint 21:57-kor szétkapcsolt a net és lemaradtam a bejelentésről akkor, de azért a pár percét nem akarom letölteni. unsure.gif
2011. október 18. 01:03 #18
Christo
Christo

Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:46)
Katy produkciója számomra is meglepő volt. Gitárt kapott a kezébe és úgy énekelt. Nem vagyok fan, talán régebben is csinált így, de nekem plusz pont lett ez a fellépés. Én nem tudom, hogy a következő results műsorba kimegy, mert élőben néztem és magyar idő szerint 21:57-kor szétkapcsolt a net és lemaradtam a bejelentésről akkor, de azért a pár percét nem akarom letölteni.  unsure.gif

Én láttam már tőle ilyen gitározós fellépést, konkrétan a Thinking of You adta elő és akkor is nagyon jó volt. Viszont ha ugrálnia kell a színpadon, mint pölö a Fireworknál, akkor már kissé hamis. Bár, legalább élőben nyomja. rohog.gif

Ó, én mindig leszedem HD-ben, nagyon jól kijön az összes show és állat a hangzás is. thumbsup.gif
2011. október 18. 07:29 #19
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2011.10.18. 01:03)

Ó, én mindig leszedem HD-ben, nagyon jól kijön az összes show és állat a hangzás is. thumbsup.gif

Én meg nem. thumbsup.gif Őszinte leszek veled. Annyi mindent nézek (95% brit sorozat, sitcom és film), hogy sokat ront az arányomon, ezért amit csak lehet, iPlayeren nézek élőben vagy utólag. biggrin.gif Ez azért is jó, mert azokhoz általában van felirat, és az nem minden műsorhoz készül fanok által, nekik viszont kutya kötelességük feliratozni a süketek és nagyothallók miatt.
2011. október 23. 18:50 #20
Christo
Christo

Hát ez a rock week nagyon jó választás volt, kár hogy egyik mentor sem tudta teljesíteni az elvárásokat. Legalábbis az én elvárásaimat. Egyik szám sem tetszett különösebben, vagyis leginkább az előadásmód. Nem értem hogy egy Bon Jovit vagy Guns n' Roses-t mi a halálért kell líraivá változtatni, főleg ha eleve ROCK hétvége van... Kitty teljesítette a rockot, csak a szám volt szar meg magát a csajt ki nem állhatom. Komolyan, Johnny most egész jó volt, hiszen a hangja olyan volt, mint az eredeti számban, így nem is idegesített annyira. Ami igazán tetszett az a Stop Crying Your Heart Out Craigtől. Aztán Kesha, mint rock? Grat Tulisa. Az meg a másik, hogy a legundorítóbb dolog, mikor a backstage problémákat onstagen vitatják meg. Tulisa és Louis itt elvágta magát nálam, ha igaz, ha nem, amit mondtak.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tulisa Tulisa 1992.