Szeretném tudni, hogy ti kinek drukkoltok az idei évben, ki a kedvenc mentorotok és mit gondoltok magáról a műsorról ... illetve az ezelőtti években kik voltak a kedvenceitek.
The X Factor (UK 2004 - )
2011. október 16. 18:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ha már a magyar X-Faktor műsornak is van egy topikja, legyen az eredeti verziónak is. Mindenki, aki netán évek óta nyomon követi a showt, vagy idén kezdte (pont mint én), írhat ide, tudom, hogy nem én vagyok itt egyedül, aki nézi
Szeretném tudni, hogy ti kinek drukkoltok az idei évben, ki a kedvenc mentorotok és mit gondoltok magáról a műsorról ... illetve az ezelőtti években kik voltak a kedvenceitek.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. október 16. 19:50
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Gondolkodtam már én is egy ilyen topikon, csak nem tudtam, hogy itt hányan nézik az angolt...
Köszi, hogy megnyitottad.
Én a 2008-as évadtól nézem, iszonyat sokat fejlődött a műsor és jobbnál jobb tehetségeket találnak. Nem egy válogató sírva röhögős hülyéket is bemutat, szóval van min szórakozni.
Szerintem jót tett a műsornak, hogy vért frissítettek mentorfronton. Iszonyat bírom Gary-t és Kelly is nagy arc. Szerintem ők ketten a legjobb bírák, és biztos vagyok, hogy az ő versenyzőik közül kerül ki a győztes.
Abszolút kedvencem Janet és Misha, a fiúk közül pedig Craig a befutó. A csapatok szerintem elég szürkék, a 25 felettiek közül pedig Sami az, aki kitűnik. Kitty nagyon unszimpatikus.
Én a 2008-as évadtól nézem, iszonyat sokat fejlődött a műsor és jobbnál jobb tehetségeket találnak. Nem egy válogató sírva röhögős hülyéket is bemutat, szóval van min szórakozni.
Szerintem jót tett a műsornak, hogy vért frissítettek mentorfronton. Iszonyat bírom Gary-t és Kelly is nagy arc. Szerintem ők ketten a legjobb bírák, és biztos vagyok, hogy az ő versenyzőik közül kerül ki a győztes.
Abszolút kedvencem Janet és Misha, a fiúk közül pedig Craig a befutó. A csapatok szerintem elég szürkék, a 25 felettiek közül pedig Sami az, aki kitűnik. Kitty nagyon unszimpatikus.
2011. október 16. 20:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.10.16. 19:50)
Gondolkodtam már én is egy ilyen topikon, csak nem tudtam, hogy itt hányan nézik az angolt...
Köszi, hogy megnyitottad.
Én az ezelőtti évadokat nem néztem és nem is fogom, mert nincs rá időm, de kösz, hogy elmondtad. Kíváncsi voltam, hogy milyen irányba halad a dolog amióta Cherylt kipaterolták onnan. Én 2 emberről tudok, aki nézi, rád nem gondoltam. My bad.
A zsüri jónak tűnik, bár nem értem, hogy Tulisa mit keres ott. Elnézést a fanoktól, de ő nem tett le túl sokat az asztalra, annyit pedig végképpen nem, hogy Gary Barlow-val ülhessen a zsűriben. Egyéni vélemény. Ebből a szempontból a mi zsűrink jobban tetszik, bevallom őszintén, viszont minden más szempontból az eredetit preferálom. A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz.
Nálam abszolút Sami a befutó és neki drukkolok, a csapatokat éppúgy gyengének érzem, mint most nálunk, Janetet bírom és Craiget csippantom, bármelyikük nyerné meg, örülnék. Viszont Kitty nagyon antipatikus, Johnny-ra pedig nem tudok mit mondani.
2011. október 16. 21:44
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Janet-et idén nagyon tolják, nem értem miért, szerintem nem nagy szám. Misha elképesztő, ilyen karakteres hangú és stílusú előadó nagyon régen szerepelt tehetségkutatóban. Viszont ő azért egy elég nehezen szerethető karakter, szóval nem látok sok esélyt a győzelmére.
Hát nem tudom hogy ki szereti azt a Frankie gyereket. Mikor meglátom legszívesebben a mosógépbe dobnám be, úgy néz ki mint valami szakadt csöves.
Kedvencem egyébként Marcus, viszont kár hogy eddig Gary iszonyat béna számokat választott neki...
Hát nem tudom hogy ki szereti azt a Frankie gyereket. Mikor meglátom legszívesebben a mosógépbe dobnám be, úgy néz ki mint valami szakadt csöves.
Kedvencem egyébként Marcus, viszont kár hogy eddig Gary iszonyat béna számokat választott neki...
2011. október 16. 22:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Janetnek a hangjától egyszerűen kiráz a hideg, olyan jó. Szerintem egyéni előadó, nem sok ilyen hangú énekesnő van az iparban, én pedig imádom az ilyen stílusú előadókat.
Fogalmam sincs, hogy Frankie mit keres ott, semmi hangja nincs, elcsesz minden számot, amit Gary ad neki, hülye választás volt Barlowtól, hogy tovább juttatta. Misha kábé Cher Lloyd kategória, szeretni vagy utálni lehet, nekem mindenesetre bejön, amit csinál. Cherről is megmondták, hogy nem fog nyerni, szóval szerintem Mishával is így lesz, 4. vagy 5 helyig viszi. Legalábbis remélem.
Tulisa valóban nem rendelkezik valami sok tapasztalattal, de ezek szerint, az NDubznak nagy a rajongótábora UK-ban. Nála még Cheryl is ismertebb volt, mivel a Girls Aloud azért sokra vitte.
Hát valamilyen szinten van joga osztani az észt, mivel ő találta ki a műsort és mellette másik hármat.
Az egy dolog, hogy nem tud énekelni, de a biznisz oldalát ismeri és tudja, hogy mi az ami eladható és mi az ami nem. Én Paula Abdult nem értem, hogy mit keres ott... De mivel én nem nézem a US-t, teljesen hidegen hagy az egész.
Johnny kábé olyan, mint Wagner volt tavaly. Úristen, remélem azért nem húzza olyan sokáig, mint az az ámokfutó... Johnny aranyos meg minden, de valljuk be: nem sok keresnivalója van ott.
Fogalmam sincs, hogy Frankie mit keres ott, semmi hangja nincs, elcsesz minden számot, amit Gary ad neki, hülye választás volt Barlowtól, hogy tovább juttatta. Misha kábé Cher Lloyd kategória, szeretni vagy utálni lehet, nekem mindenesetre bejön, amit csinál. Cherről is megmondták, hogy nem fog nyerni, szóval szerintem Mishával is így lesz, 4. vagy 5 helyig viszi. Legalábbis remélem.
Tulisa valóban nem rendelkezik valami sok tapasztalattal, de ezek szerint, az NDubznak nagy a rajongótábora UK-ban. Nála még Cheryl is ismertebb volt, mivel a Girls Aloud azért sokra vitte.
Idézet
A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz.
Hát valamilyen szinten van joga osztani az észt, mivel ő találta ki a műsort és mellette másik hármat.
Johnny kábé olyan, mint Wagner volt tavaly. Úristen, remélem azért nem húzza olyan sokáig, mint az az ámokfutó... Johnny aranyos meg minden, de valljuk be: nem sok keresnivalója van ott.
ophely88
2011. október 16. 22:18
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (audrey @ 2011.10.16. 21:44)
Igen, ez nekem is feltűnt.
Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:07)
Ahhoz nagyon ért, az biztos.
Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:07)
Pedig bejutott a következő körbe. Most néztem az eredményeket az ITV1-on. Láttátok már?
2011. október 16. 22:23
|
|
Christo |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.16. 22:18)
Igen, ez nekem is feltűnt.
Nekem valamiért úgy él a lelkivilágomban egy zsűri egy tehetségkutatóban, hogy mind olyan személyek, akik tudnak énekelni és szeretik őket a kamerák. Örülök, hogy már kihúzott az államokba.
Pedig bejutott a következő körbe. Most néztem az eredményeket az ITV1-on. Láttátok már?
ÁÁ, ne spoilerezzünk, légyszi!
ophely88
2011. október 16. 22:30
Idézet (ophely88 @ 2011.10.16. 20:30)
Én az ezelőtti évadokat nem néztem és nem is fogom, mert nincs rá időm, de kösz, hogy elmondtad. Kíváncsi voltam, hogy milyen irányba halad a dolog amióta Cherylt kipaterolták onnan. Én 2 emberről tudok, aki nézi, rád nem gondoltam. My bad.
A zsüri jónak tűnik, bár nem értem, hogy Tulisa mit keres ott. Elnézést a fanoktól, de ő nem tett le túl sokat az asztalra, annyit pedig végképpen nem, hogy Gary Barlow-val ülhessen a zsűriben. Egyéni vélemény. Ebből a szempontból a mi zsűrink jobban tetszik, bevallom őszintén, viszont minden más szempontból az eredetit preferálom. A Cool tv-n láttam az amerikait is és egyszerűen nem bírom elviselni, ahogyan Simon osztja az észt, miközben ő, -tudtommal- nem is nagyon ért a dolgokhoz.
Nálam abszolút Sami a befutó és neki drukkolok, a csapatokat éppúgy gyengének érzem, mint most nálunk, Janetet bírom és Craiget csippantom, bármelyikük nyerné meg, örülnék. Viszont Kitty nagyon antipatikus, Johnny-ra pedig nem tudok mit mondani.
Én az angol X Faktort nem nézem, de bátorkodtam csatolni a mentorok lapjait
Egyébként én szeretem Tulisát, viszont szerintem sincs sok helye a zsűriben, túl fiatal még hozzá, illetve amit eddig csinál az harmatgyenge a többiekhez képest szvsz.
Szerk.: valakinek van ötlete hogy az Idolt honnan tudom leszedni? Online nem nagyon szeretek nézelődni
ophely88
2011. október 16. 22:31
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.16. 22:23)
ÁÁ, ne spoilerezzünk, légyszi!
Fehéreel írjátok, ha mégis meg akarjátok beszélni, mert én nem szoktam ott nézni eredményeket, csak akkor tudom meg, ha leszedem az adást. 
Rendben. Majd írd meg ha megnézted, utána beszélünk róla.
El kell ismerni, hogy Gary jó mentornak tűnik, de a zeneválasztás most nem igazán jött össze. Itt sem kérdezik meg a versenyzőt, hogy mit szeretne énekelni?
Christo
2011. október 17. 22:43
|
|
Christo |
|
Anyám... hát én Frankie-t küldtem volna haza. Iszonyat idegesítő énekhangja van. A Nu Vibe-os srácok se énekeltek olyan jól, de legalább aranyosak voltak és van hangjuk.
2011. október 17. 22:48
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.17. 22:43)
Anyám... hát én Frankie-t küldtem volna haza. Iszonyat idegesítő énekhangja van. A Nu Vibe-os srácoknak se énekeltek olyan jól, legalább aranyosak voltak és van hangjuk.
A Vibe nagyon bökte a zsűri csőrét... Én már tudtam, hogy ők esnek ki, engem különösen Frankie sem hat meg, annak örültem volna, ha Kitty esik ki, mert nem tudom ő mit keres ott
2011. október 17. 23:21
|
|
Christo |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 22:48)
A Vibe nagyon bökte a zsűri csőrét... Én már tudtam, hogy ők esnek ki, engem különösen Frankie sem hat meg, annak örültem volna, ha Kitty esik ki, mert nem tudom ő mit keres ott 
Hát, Kittynek erős hangja van, csak a személyén van mit csiszolni. Nem tudom, ha esetleg befut, tuti egyből elszáll magától. Igazából, már most is nagyon olyan.
2011. október 17. 23:24
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:21)
Hát, Kittynek erős hangja van, csak a személyén van mit csiszolni. Nem tudom, ha esetleg befut, tuti egyből elszáll magától. Igazából, már most is nagyon olyan.
És mit szólsz Johnny Kylie számához? El sem hiszem, hogy Kylie tweetelt neki
2011. október 17. 23:36
|
|
Christo |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:24)
És mit szólsz Johnny Kylie számához? El sem hiszem, hogy Kylie tweetelt neki 
Áhhh.. Johnny biztos nagyon kedves csávó, de a hangjától a falat kaparom...
2011. október 17. 23:38
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:36)
Áhhh.. Johnny biztos nagyon kedves csávó, de a hangjától a falat kaparom...
Ha már itt tartunk, Kyle hangjától is. Csak egy száma volt ami tetszett, de most nem is tudom a címét...
Tényleg írt neki? Mit? 
Johnny twitteren írta Kylie művésznőnek, hogy az X-Factorban neki és Gary-nek ajándékozza azt a Kylie számot, amivel fel fog lépni és Kylie meg visszaírta neki, hogy 'ohh, go Johnny, go go go!!'
Christo
2011. október 17. 23:40
|
|
Christo |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:38)
Johnny twitteren írta Kylie művésznőnek, hogy az X-Factorban neki és Gary-nek ajándékozza azt a Kylie számot, amivel fel fog lépni és Kylie meg visszaírta neki, hogy 'ohh, go Johnny, go go go!!' 
Amúgy a következő results showban milyen sokan fellépnek már...
Ja és kicsit meglepődtem Katyn... Általában nem annyira jó élőben a hangja, de ez most egy nagyon jó fellépés volt szerintem.
2011. október 17. 23:46
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.17. 23:40)
Amúgy a következő results showban milyen sokan fellépnek már...
Ja és kicsit meglepődtem Katyn... Általában nem annyira jó élőben a hangja, de ez most egy nagyon jó fellépés volt szerintem.
Katy produkciója számomra is meglepő volt. Gitárt kapott a kezébe és úgy énekelt. Nem vagyok fan, talán régebben is csinált így, de nekem plusz pont lett ez a fellépés. Én nem tudom, hogy a következő results műsorba kimegy, mert élőben néztem és magyar idő szerint 21:57-kor szétkapcsolt a net és lemaradtam a bejelentésről akkor, de azért a pár percét nem akarom letölteni.
2011. október 18. 01:03
|
|
Christo |
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.17. 23:46)
Katy produkciója számomra is meglepő volt. Gitárt kapott a kezébe és úgy énekelt. Nem vagyok fan, talán régebben is csinált így, de nekem plusz pont lett ez a fellépés. Én nem tudom, hogy a következő results műsorba kimegy, mert élőben néztem és magyar idő szerint 21:57-kor szétkapcsolt a net és lemaradtam a bejelentésről akkor, de azért a pár percét nem akarom letölteni. 
Én láttam már tőle ilyen gitározós fellépést, konkrétan a Thinking of You adta elő és akkor is nagyon jó volt. Viszont ha ugrálnia kell a színpadon, mint pölö a Fireworknál, akkor már kissé hamis. Bár, legalább élőben nyomja.
Ó, én mindig leszedem HD-ben, nagyon jól kijön az összes show és állat a hangzás is.
2011. október 18. 07:29
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Christo @ 2011.10.18. 01:03)
Ó, én mindig leszedem HD-ben, nagyon jól kijön az összes show és állat a hangzás is.
Én meg nem.
2011. október 23. 18:50
|
|
Christo |
|
Hát ez a rock week nagyon jó választás volt, kár hogy egyik mentor sem tudta teljesíteni az elvárásokat. Legalábbis az én elvárásaimat. Egyik szám sem tetszett különösebben, vagyis leginkább az előadásmód. Nem értem hogy egy Bon Jovit vagy Guns n' Roses-t mi a halálért kell líraivá változtatni, főleg ha eleve ROCK hétvége van... Kitty teljesítette a rockot, csak a szám volt szar meg magát a csajt ki nem állhatom. Komolyan, Johnny most egész jó volt, hiszen a hangja olyan volt, mint az eredeti számban, így nem is idegesített annyira. Ami igazán tetszett az a Stop Crying Your Heart Out Craigtől. Aztán Kesha, mint rock? Grat Tulisa. Az meg a másik, hogy a legundorítóbb dolog, mikor a backstage problémákat onstagen vitatják meg. Tulisa és Louis itt elvágta magát nálam, ha igaz, ha nem, amit mondtak.
ophely88
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.