Gyurcsík Tibor az X-Faktor első távozója
2011. október 16. 12:31
|
|
Cituvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 161761 offline
|
a párbajban nekem mind 2-ő a kedvencem volt és szerintem ahogy a Malek Miki mondta nem nekik kellett volna párbajozniuk mert náluk voltak rosszabbak is mint pl.:az ikrek . az ikreknek jo hangjuk van csak ez amit tegnap énekeltek nekem nem tetszett.
2011. október 16. 12:46
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ő volt ez egyik kedvencem nem neki kellett volna párbajozni az ikrektől meg rosszul vagyok..de ha már a rocktenors os ott van akk nekik kellett volna...
2011. október 16. 12:46
Nagyon sajnálom,hogy kiesett.Tibor-nak szerintem nagyon szép és tiszta hangja volt.Nem szeretném bántani a Hajdú ikreket sem,mert aranyosak és szépek,de az előadások az élőshow-ban szerintem nagyon gáz volt.Nem mondom,hogy gynege a mezőny,de lett volna más akit én küldtem volna haza párbaj nélkül..Mondjuk én Lil C-t,az ikreket vagy ugyebár a Rocktenors kellett volna párbajoztatni,és őket is várom,hogy kiessenek!
2011. október 16. 12:48
Szerintem vagy az Ikreknek vagy Demes Tamásnak kellet volna mennie,de hát ez az X-Faktor.
2011. október 16. 12:54
|
|
Fannuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 126642 offline
|
Egyik kedvencem volt:((((.....Nemértem h miért ő került az utolsó 2be:(...Egyik legjobb előadó volt:DD....pár ember nyugodtan távozhatott volna el helyette:DD...Tibi Hajráá:DDD...én szurkolok neked:)))
2011. október 16. 13:00
|
|
dadis95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 158172 offline
|
itt mindenki úgy tesz mintha ő már énekelt volna az x faktor színpadán.... főleg az aki a ciket írta -.- nem tudom hogy te hogy tudnál egy műsort egyedül vezetni úgy hogx ne ejts szót a saját érzéseidről. és egyszer megnézném azt is hogy tesiórán milyen öltözetben vagy... nem hiszem hogy a farmer nadrág az amiben kijösz a tesiteremből...szerintem az túlzás hogy egy műsorrol az írjuk hogy "A műsorban sorra váltották egymást a tehetségek és a hamis hangok." akkor minek írsz cikket? ha vmi nem tetszik erre van a facebook. -.- én is sajnálom hogy kiesett mert tényleg szép hangja van.
2011. október 16. 13:02
Szerintem az Ikreknek kellett vlna menni vagy Lil C-nek. De ha már a Rocktenors és Tibi között kell választani (sajnos) akkor a Rocktenorsnak kellett vlna menni.Sajnálom,h ő esett ki!
Jól szerepelt pedig...
2011. október 16. 13:07
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Szerintem voltak nála sokkal rosszabbak is... például az Ikrek... na azok még mit keresnek ott? Különlegesek, meg ikrek, de itt a tehetséget keresik nem?
2011. október 16. 13:11
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ez nem volt igazságos !!!! Annak a tejfölös szájú Demes Tamásnak kellett volna kiesni !!!!! Szerintem a Rocktenors-nál is sokkal jobb volt!
2011. október 16. 13:18
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Pedig Gyurcsík Tibor nem is a legrosszabb volt. És a Rocktenors is nagyon jó volt! Most az én véleményem szerint az Ikrek, Kováts Vera, Demes Tamés és Lil C volt a leggyengébb.
2011. október 16. 13:22
Én inkább a Rocktenorsot küldtem volna haza (a párbajról)
amúgy szerintem Demes Tamásnak kellett volna hazamenni
de hát ők tudják
amúgy szerintem Demes Tamásnak kellett volna hazamenni
de hát ők tudják
2011. október 16. 13:22
Én nem bánom h ő kiesett!Sddig okés ameddig nem Lil C esik ki!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: