én neki szurkoltam,teljesen le vagyok döbbenve,hogy neki kellett hazamenni.Nagyon jó angja van remélem felfedezi valaki és sztárt csinál belőe!
Gyurcsík Tibor az X-Faktor első távozója
2011. október 15. 23:09
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
én neki szurkoltam,teljesen le vagyok döbbenve,hogy neki kellett hazamenni.Nagyon jó angja van remélem felfedezi valaki és sztárt csinál belőe!
1 felhasználónak tetszik:
N.k
2011. október 15. 23:13
|
|
Annuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 151225 offline
|
én nekem tetszik az idei felhozatal, több favoritot találtam benne mint a múltkor persze a tavalyiakat is imádom, de lényegében azt akarom mondani, hogy a produkciókat az előadojókhoz hasonlítják, engem a Vera meg Enikő lekötött pl. na meg a Rocktenors, de az Apollo23-nál végig elkalandozott a figyelmem persze ők is nagyon jók. Ezzel arra akartam kijukadni, hogy mindenkinek szubjektív megítélése van mindenkinek más tetszik, de szerintem inenn nagyon sokan örülnének ha úgy tudnának ,,ordibálni" mint Enikő.
Az is biztos, hogy a Baricz Gergőnek most tetszett a hangja, de pl.annyira azért nem kénr akkor őket is sztárolni, mert épp ez megy akárhová nézek, jajj így ez jajj úgy ez de azért xy-t, meg yx-t nem kéne sztárolni... Amúgy én az egész műsort imádom úgy ahogy van. Vannak kedvenceim, de nem vagyok elfogult.
Az is biztos, hogy a Baricz Gergőnek most tetszett a hangja, de pl.annyira azért nem kénr akkor őket is sztárolni, mert épp ez megy akárhová nézek, jajj így ez jajj úgy ez de azért xy-t, meg yx-t nem kéne sztárolni... Amúgy én az egész műsort imádom úgy ahogy van. Vannak kedvenceim, de nem vagyok elfogult.
2011. október 15. 23:13
sewenteen
Szerintem ez nem kizárólag Maleken múlik, hanem a szavazókon...
Szerintem ez nem kizárólag Maleken múlik, hanem a szavazókon...
2011. október 15. 23:15
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
A Rocktenors nagyon jó volt a Show Must Go On számmal nagyon jók voltak, míg Tibi kicsit unalmas volt számomra, de ettől függetlenül nagyon jó a hangja. Szerintem az Ikreknek borzasztó hangjuk van Lil C-vel együtt, közülük kieshetett volna valaki. De hát ez egy verseny, és végül is Vastag Csabának igaza volt, több ezer jelentkező közül a 12. lett, és ez nagyon szép
2011. október 15. 23:19
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sajnálom Tibit, bár annyira nem fogott meg.. De szerintem Demes Tamásnak és a Hajdú ikreknek kellett volna párbajoznia...
2011. október 15. 23:24
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
A kiesőhöz sajnos nem tudok sokat írni, szerintem nem volt valami jó a Rehab, de a Rocktenors nem is rémlik nagyon. Kb. két produkcióra figyeltem csak, elnézést.
Szóval szerintem (már bocsánat!) de Kováts Vera szörnyű volt... A Breakaway az egyik kedvenc számom, és lehet mondani, hogy milyen bunkó vagyok, de kb. a dal 90%-át hamisan adta elő.
Ennyi erővel én is elmehettem volna a válogatásra, mert ezt a dalt még én is szebben adom elő.
(Mielőtt bárkitől is érkezne a kérdés, nekem nem engedik a szüleim, talán nem akarják, hogy 17 évesen ilyen "hülyeségre" pazaroljam az életem.)
Szerintem Gergő egész jó volt, vagyis a mentorok házához képest sokkal jobb volt.
Muri Enikő szépre ki volt sminkelve, meg minden, de a számban volt egy-két hamis rész. Az Apollo 23 produkciója volt az egyik legjobb egyébként, nagyon jól nyomják együtt.
Amúgy tök poén volt, amikor Csabi adott egy cuppanóst a talapzatnak.
Szóval szerintem (már bocsánat!) de Kováts Vera szörnyű volt... A Breakaway az egyik kedvenc számom, és lehet mondani, hogy milyen bunkó vagyok, de kb. a dal 90%-át hamisan adta elő.
Ennyi erővel én is elmehettem volna a válogatásra, mert ezt a dalt még én is szebben adom elő.
Szerintem Gergő egész jó volt, vagyis a mentorok házához képest sokkal jobb volt.
Amúgy tök poén volt, amikor Csabi adott egy cuppanóst a talapzatnak.
Nashine
2011. október 15. 23:30
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nem neki kellett volna kiesnie.Nagyon jól énekelt,lehet nem annyira szexi mint pl az Apollo 23-ból (bár ők szerintem épphogy nem szexik,de a többbi ezt mondja -.-" )
Remélem hallani fogunk rólla minél többet,attól,hogy kiesett.A párbaj dala eszméletlenül jó volt.Mikinek valahogy nincs szerencséje sose,vagy csak a 'halló' emberek közé tartozik...
Remélem hallani fogunk rólla minél többet,attól,hogy kiesett.A párbaj dala eszméletlenül jó volt.Mikinek valahogy nincs szerencséje sose,vagy csak a 'halló' emberek közé tartozik...
2011. október 15. 23:31
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Én neki szurkoltam. Nem nagyon bírom a Rocktenors-t...
2011. október 15. 23:34
|
|
leila1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 1342 Csatolások: 1701 Azonosító: 139902 offline
|
Annyira kár érte
szép hangja van
nicol bellox
2011. október 15. 23:43
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Szerintem szörnyű volt! Aki nem profi énekes, az szerintem ne válasszon olyan dalt, amit profi énekes énekel. Amynek fantasztikus hangja volt, amilyen nem sokaknak. Ezért gondolom, hogy baklövés ilyen színvonalú dalt választani, mert olyan jól nem tudják visszaadni, és így csak egy gyenge utánzatnak fog tűnni. Én nem sajnáltam, hogy kiesett, de én az ikreket ejteném már ki igazán! Ebben az adásban, nekem volt kínos, annyira hamisak voltak. Jó hogy aranyosak, különleges, meg eladhatóak, de könyörgöm, ez egy TEHETSÉG kutató.
2011. október 15. 23:48
|
|
Lizzieehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 142009 offline
|
sewenteen
hát nem tudom, szerintem csak azért estek ki (eddig) hamar Malek mentoráltajai mert ő a tehetséget (is) részesíti előnyben, nem az "eladhatóságot" mint a másik 3 mentor...szerintem, persze az is lehet hogy hülyeség
Most komolyan ő?! Oké-oké...a rehab tényleg nem volt vmi jó...viszont azt nekem senki ne mondja h a Beautiful (azt énekelték ügye?! xd) az ikrektől jobb volt -.- szerintem az kifejezetten szörnyű volt....(okéé én se tudok énekelni, de én nem is kínzom az embereket azzal hogy jelentkezek egy ilyen versenyre xdd)
hát nem tudom, szerintem csak azért estek ki (eddig) hamar Malek mentoráltajai mert ő a tehetséget (is) részesíti előnyben, nem az "eladhatóságot" mint a másik 3 mentor...szerintem, persze az is lehet hogy hülyeség
Most komolyan ő?! Oké-oké...a rehab tényleg nem volt vmi jó...viszont azt nekem senki ne mondja h a Beautiful (azt énekelték ügye?! xd) az ikrektől jobb volt -.- szerintem az kifejezetten szörnyű volt....(okéé én se tudok énekelni, de én nem is kínzom az embereket azzal hogy jelentkezek egy ilyen versenyre xdd)
2011. október 15. 23:50
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
érthetetlen számomra.
2011. október 15. 23:52
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
pedig ő volt az egyik akinek szurkoltam
kár érte..
2011. október 15. 23:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Átok a jútyúbra és a feneette kíváncsiságomra! Mi ez a marék molylepkefing??? Egyik se tud egy normális hangot kiénekelni? Ami meg ezt a Gyurcsik Tibort illeti, hát így megalázni egy dalt, ahogy ő tette, ehhez komolyan tehetség kell!
Ez a dal komoly dolgokról szól. Küzdelemről, lelki problémákról, fájdalomról, erre ő odaáll, és mint valami szépfiú enyelegve lenyomja, mintha csak arról énekelne, hogy "ó, bébi, gyere fel hozzám ma éjjel." Komolyan falnak megyek!
Tényleg, de tényleg nem találtak ezeknél jobbat az országban??? Kováts Vera ezzel a kinézettel sajna már kevésbé tündér és nagyon hamis is. Muri Enikő egyre ellenszenvesebb, a hangja még okés, de hogy nem érzek semmit, amikor énekel, az is biztos. Szerintem azért, mert ő se érez közben semmit.
A Hajdú ikrek meg egyáltalán mit keresnek ott, de mégis? A Lil C-től, vagy kitől kiver a víz, legalább találnám szexisnek, ha már ilyen tehetségtelen, de nem mozgatja meg a női fantáziámat annyira sem, mint Woody Allen tenné.
A Rocktenorsnak jó az alapötlete, de hangilag nagyon nincsenek ott a szeren. A többieket meg se említem. Bocs a kifakadásért és azért, ha valakit megbántottam volna a szavaimmal, de ez a színvonal alatti színvonal bőven kiakasztott.
2011. október 16. 00:00
|
|
emogochyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 156602 offline
|
szerintem nagyon jól énekel ahhoz képest, h egyáltalán nem tanult énekelni!!!
és azok a gyönyörű kék szemek! *.*
és azok a gyönyörű kék szemek! *.*
nicol bellox
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.