A hír immáron hivatalos: Stephen King folytatja 1977-es remekművét, a Ragyogást, amelynek főhőse az egykori házmester fia, Danny lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatódik a Ragyogás
2011. október 15. 16:47
2011. október 15. 16:53
Mikor felolvastam a címet nővérem nem akarta elhinni
aztán felolvastam neki a cikket is és most tökre boldog
már én is várom a könyvet ^^
2011. október 15. 16:54
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Jujj de jó.
A Ragyogás az egyik kedvenc Stephen King könyvem, bár elég szoros a verseny.
Filmben viszont egyértelműen a legjobb. Ritkán fordul elő, hogy jól sül el a könyveinek megfilmesítése (legalábbis szerintem), de ez kifejezetten jól sikerült. Kíváncsi vagyok a könyvre. Az biztos, hogy remekmű lesz, ahogy ezt Kingtől már megszokhattuk.
Cynthia köszönet a cikkért.
Szép munka.
Cynthia köszönet a cikkért.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. október 15. 17:08
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A könyve kíváncsi vagyok, bár én teljesen úgy vagyok vele, hogy az első az eredeti, az igazi és az felülmúlhatatlan, de Kingre nem jellemző, hogy rosszat ír, úgyhogy kíváncsi vagyok. Mondjuk ez a "napjaink vámpírőrülete" dolog kicsit visszariasztott, de Kingnél azért nem valószínű, hogy egy divatos, sablonos, tipikus dolog lesz ebből.
Viszont film nagyon remélem, hogy nem lesz, mert az tényleg a mai filmipart nézve ki merem jelenteni, hogy csak rossz lehet. Meg különbenis nekem az 1980-as film az egy etalon és semmiféle folyatás, vagy más megközelítés nem érdekel. Még a két részes tv film sem tetszett, mert igaz, hogy több köze volt a könyvhöz, meghát Kingnek is több köze van ehez, sőt a Kubrick féle Kingnek sem tetszett, de Jack Nicholson az mégiscsak Jack Nicholson és szerintem ő tökéletessé teszi Kubrick filmjét, ami alapból is jó, úgyhogy nekem marad az az egyetlen és a legjobb.
Viszont film nagyon remélem, hogy nem lesz, mert az tényleg a mai filmipart nézve ki merem jelenteni, hogy csak rossz lehet. Meg különbenis nekem az 1980-as film az egy etalon és semmiféle folyatás, vagy más megközelítés nem érdekel. Még a két részes tv film sem tetszett, mert igaz, hogy több köze volt a könyvhöz, meghát Kingnek is több köze van ehez, sőt a Kubrick féle Kingnek sem tetszett, de Jack Nicholson az mégiscsak Jack Nicholson és szerintem ő tökéletessé teszi Kubrick filmjét, ami alapból is jó, úgyhogy nekem marad az az egyetlen és a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. október 15. 18:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jújj de jó. 
Biztos király lesz. Imádom Stephent.
Biztos király lesz. Imádom Stephent.
2011. október 15. 18:23
Én azt, amiben Jack játszik, pont nem láttam, csak az 1997-eset, Courtland Meaddel, és Rebecca DeMornayval.
Az eredetit még be kell pótolnom.
A filmet várom, biztosan szuper lesz!
Az eredetit még be kell pótolnom.
A filmet várom, biztosan szuper lesz!
2011. október 15. 19:13
Idézet (Évike12 @ 2011.10.15. 18:35)
jujj
biztos jó lesz.

Mondjuk 13 évesen én nem ajánlanám Kinget
2011. október 15. 19:24
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Stephen King *o*....IMÁDLAK!
2011. október 15. 20:30
nagyon jó! ^^ remélem ijesztőbb lesz majd a Ragyogásnál
2011. október 15. 23:39
Stephen King a kedvenc íróm. A Ragyogás pedig a legjobb könyve volt amit olvastam. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra és hihetetlenül örülök neki.
2011. október 16. 07:40
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Ímádom a horrort!!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.