Lmfao
2011. október 15. 12:25
|
|
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline
|
Remélem sokan szeretik LMFAO-
t! Mert én nagyon!
Nézd meg a képeket is!
2011. október 15. 14:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.10.15. 14:00)
Fúj. Kábé olyan színvonaltalan a zenéjük, mintha az amerikai fluorok lennének.
Nem értek egyet.
Fluor egy énekelni nem tudó senki. Az LMFAO, habár provokatív stílusuk van, bizony tudnak énekelni és igen is tudnak bulit csinálni. A zene szövegeik is merőben eltérnek Fluor-étól akár csak a zenei hangzásuk
Én nagyon szeretem a zenét amit csinálnák és azt is amilyenek. Nagyon sokat tudok rajtuk nevetni
A Party Rock Anthem-et ha nem hallgattam meg már 1.000X akkor egyszer sem
Még akkor ismertem meg őket mikor kijött a David Guetta-val közös zenéjük (Getting Over You), aztán jött az ú albumuk (Sorry for Party Rockin) és ebbe teljesen beleszerettem
Viccesek, jó zenét csinálnák és nagyon szimpatikusak
2011. október 15. 14:53
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
thunderbird én úgy fogalmaznék hogy béka seneke alatt de egyébként igazad van
Szerintem ez ismét egy tucat zene ami kb 2-3 esetleg ha ügyesek a menedzserek 4-5 évig lesz sikeres utána már senki nem fogja tudni hogy mi vagy ki az az lmfao...
Szerintem ez ismét egy tucat zene ami kb 2-3 esetleg ha ügyesek a menedzserek 4-5 évig lesz sikeres utána már senki nem fogja tudni hogy mi vagy ki az az lmfao...
2011. október 15. 15:38
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Szerintem azoknak lenne érdemesebb topikot nyitni akik nem most robbantak be a köztudatba, hanem egy kicsit régebben
2011. október 15. 17:10
|
|
Roxy bébiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 138411 offline
|
sztem tök jók én a party rock anthemet hallgatom kirááály xD
1 felhasználónak tetszik:
Pici Áfonya
2011. október 16. 02:18
|
|
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline
|
Viccesek. és egész jó zenét csinálnak.
Pici Áfonya
2011. október 17. 15:33
Szerintem eléggé túlértékeli őket a fiatalság, de ez van...
8 felhasználónak tetszik:
Bogszics,
kriszti03,
a7xforever,
zsanata,
WhiteRosee,
thunderbird,
KathPierce.,
MadHatter
2011. október 23. 11:41
Idézet (zsanata @ 2011.10.22. 09:51)
Egy ideig hallgattam a zenéjüket, aztán mikor már 158-adjára is leadták a Party Rock Anthem-et, elszakadt a cérna. 
Hogy micsodát?
KathPierce.
2011. december 24. 11:35
|
|
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline
|
Szerintem pedig igenis jók!! Ezért indítottam el ezt a témát!
De ahogy látom a vélemények megoszlenek rólunk!
De hát.. Kinek a pap kinek a papné!
Én akkor is szeretem őket!
Én akkor is szeretem őket!
2012. január 07. 19:56
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Elég idegesítő, hogy mindenhol csak ők vannak. A Party Rock és az Sexy And I Know It így, meg úgy. Most tényleg mindenki elfelejtette mi az igazi jó zene? Jó persze, ízlések és pofonok. Amerikába két Fluor összeállt, csak annyi, hogy ők majdhogy az egész világon híresek lettek, és azért nekik volt pénzük egy mondhatni "igényes" klipet csinálni. Tehát mennyi sikereket ér el Magyarországon egy Fluor, és mennyit Amerikában két Fluor. Szerintem ezek max. kétslágeres előadók, de hamar el fogják felejteni őket, mert a zenéjük egy idő után unalmas lesz.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.