Amerika, az álmok hazája, te csalódhatatlan maradsz.
Elkapták a mobilt feltörő hackert
2011. október 15. 17:11
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Hát... a 121 évet valóban soknak tartom, szerintem maximum 6-7 évet, amiért több embert is zsarolt, személyiségi jogaikat megsértette, becsületsértés, satöbbi, de 121? 
2011. október 15. 17:14
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
121 év?! Oké, hogy nem szép dolog, amit tett, de azért ennyi év...Kicsit túlzás.
Meg szerintem itt Scar is ludas volt a dologban, mert ha nem fotózgatta volna magát pucéran, akkor nem is lenne ebből gond.
Ami számomra még iszonyatosan magas, hogy azt mondja Scarlett, hogy egy cseppet sem bánta meg a pucér fotóit...Akkor mi a fenét megy az FBI-hoz, hogy segítséget kérjen tőlük elkapni azt a szerencsétlen hackert?!
Na, a végén már azt a szerencsétlen gyereket fogom sajnálni, és nem Scart...:S
Meg szerintem itt Scar is ludas volt a dologban, mert ha nem fotózgatta volna magát pucéran, akkor nem is lenne ebből gond.
Ami számomra még iszonyatosan magas, hogy azt mondja Scarlett, hogy egy cseppet sem bánta meg a pucér fotóit...Akkor mi a fenét megy az FBI-hoz, hogy segítséget kérjen tőlük elkapni azt a szerencsétlen hackert?!
Na, a végén már azt a szerencsétlen gyereket fogom sajnálni, és nem Scart...:S
2011. október 15. 19:02
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Kezdjük azzal, hogy jó néhányan fel vannak háborodva a 121 éven. Megértem, hiszen az életfogytiglan, de Amerikában ilyen az igazságszolgáltatás. Egy gyilkosságot elkövető ember, akár 500 év börtönt is kaphat, és ha jól viselkedik, akkor idő közben eldöntik, hogy csak a felét (250 év). Tehát ez a 121 év nem is meglepő, bár nekem is leesettem az állam, nem gondoltam, hogy ennyire büntetik ezt. De ha belegondolunk ez a személyi jogok megsértése. Ráadásul sztárokról van szó, és akkor persze, hogy szigorúbb büntetést kap.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 15. 19:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.10.15. 19:02)
Kezdjük azzal, hogy jó néhányan fel vannak háborodva a 121 éven. Megértem, hiszen az életfogytiglan, de Amerikában ilyen az igazságszolgáltatás. Egy gyilkosságot elkövető ember, akár 500 év börtönt is kaphat, és ha jól viselkedik, akkor idő közben eldöntik, hogy csak a felét (250 év). Tehát ez a 121 év nem is meglepő, bár nekem is leesettem az állam, nem gondoltam, hogy ennyire büntetik ezt. De ha belegondolunk ez a személyi jogok megsértése. Ráadásul sztárokról van szó, és akkor persze, hogy szigorúbb büntetést kap.
Igen, ott más a rendszer, de ha valaki 500 évet kaphat gyilkosságért, egy feltört telefon miatt a 121 év nagyon sok ... Nyilván Scarlett miatt
2011. október 17. 15:06
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
ahhoz képest, hogy Scarlett azt mondta nem bánja a képeket, az FBI-hoz fordul segítségért pff...
meg amúgy is hülyeség ennyi időre lecsukni a hackert, mert már tele a van a képekkel a net
meg amúgy is hülyeség ennyi időre lecsukni a hackert, mert már tele a van a képekkel a net
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 17. 15:08
121 év :"D Annyira nevetségesen hangzik, pedig mint már említették előttem, ott ez "szokás". De hogy minek?
2014. szeptember 01. 11:34
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Az ilyen embereknek bűnhődnie kell.
2014. szeptember 01. 17:26
Elég durva és tényleg megérdemli...de 121 év elég sok.. :/ Persze minden hülye hacker kaphat a pofájára.
2014. szeptember 05. 15:24
megérdemli,de minek fotóznak meztelen képet magukról?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.