Brenda Song és Trace Cyrus egybekelnek
2011. október 15. 18:53
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
egyiket sem ismerem, bár a Metro Station számait szerettem, de Trace-t a Demivel való incidense után megutáltam, teljes szívemből szeretnék gratulálni nekik, remélem boldogak lesznek
2011. október 15. 18:55
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem nem illenek össze, de ha boldogok együtt, akkor sok boldogságot nekik!
2011. október 15. 18:59
Hát, ennek még mindig nagyobb valóságalapja van, mint a terhes hírnek, tekintve, hogy - elvileg - Trace maga jelentette ki, de akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy igaz a dolog.
Mindenesetre sok boldogságot nekik. A kor nem igazán számít, ha valaki szeret valakit, csak nehogy aztán válás legyen a vége (aminek elnézést, de sajnos elég kicsi az esélye).
Mindenesetre sok boldogságot nekik. A kor nem igazán számít, ha valaki szeret valakit, csak nehogy aztán válás legyen a vége (aminek elnézést, de sajnos elég kicsi az esélye).
2011. október 16. 13:35
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (hihi @ 2011.10.15. 20:40)
na én ezt most nem értem régebben még azt nyilatkozta brenda anyja se gyerek se járás most mi van ?
Az anyja csak azt nyilatkozta, hogy Brenda nem terhes, arról szó se volt, hogy nem járnak. Egyébként olyan másfél éve alkotnak egy párt.
2011. október 17. 11:08
Azt nem vágom, miért gondolja itt mindenki, hogy túl fiatalok a házassághoz. 22 és 23 évesek, érett gondolkodású felnőttek. Különben is, kik vagyunk mi, hogy elítéljük őket? Az a fontos, hogy szeretik egymást.
2011. október 23. 14:09
Grat. De én biztos nem mennék hozzá Tracehoz és biztos nem venném el Brendát! De az ő döntésük, ha szeretik egymást akkor nosz :'DD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: