Az I Want My MTV címet viselő könyvben Courtney Love mesélt néhány dolgot Kurt Cobainről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Courtney Love: „Kurt jó volt az ágyban”
2011. október 14. 18:36
2011. október 14. 18:55
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hát engem sokkal jobban érdekel Kurt ZENEI tehetsége... És ez amúgy se tartozik ránk. Mindenesetre imádom a Smells Like Teen Spirit-et <3 Még a csengőhangom is az
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 14. 19:38
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Miért lett divat ennyire utálni Courtneyt? Álljatok már le!
Szerintem ebben, amit mondott nem volt semmi rossz, tipikus Courtneys megnyilvánulás és szerintem aranyos volt.
Szerintem ebben, amit mondott nem volt semmi rossz, tipikus Courtneys megnyilvánulás és szerintem aranyos volt.
1 felhasználónak tetszik:
vida.veronika
2011. október 14. 19:39
Valahogy neki is meg kell élnie, ha máshogy nem, úgy, hogy kiteregeti az egész magánéletét..
2011. október 14. 20:11
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát őőő nem tok mit mondani
2011. október 14. 20:20
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Courtney Love- nak milyen beszívott feje van. Egyébként, is ki beszéli ki azt, hogy a párja milyen az ágyba? Szerintem, undorító dolog ez. Szegény Kurt, biztos forog a sírjába.
2011. október 14. 20:20
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
már nemazért,de ez ki a sz@rt érdekel? -.-""
2011. október 15. 07:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Thora_90 egyetértek
Szerencsétlen már meghalt, miért kell kiteregetni a magánéletét?!
Sosem volt szimpatikus ez a nő, belegondolhatna hogy neki milyen lenne ha halála után mindent elmondanának róla, függetlenül attól hogy ezt most bóknak szánta
Szerencsétlen már meghalt, miért kell kiteregetni a magánéletét?!
Sosem volt szimpatikus ez a nő, belegondolhatna hogy neki milyen lenne ha halála után mindent elmondanának róla, függetlenül attól hogy ezt most bóknak szánta
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.