Adele kitart a cigaretta mellett
2011. október 15. 10:40
|
|
Cituvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 161761 offline
|
Adele érzi hogy kell-e neki vagy nem de ha nem akar leszokni róla akkor így járt mert a saját egészségét károsítja vele . szerintem jobban tenné ha leszokna rola de ő dönti el hogy mit akar.
2011. október 15. 11:34
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Na,most akkor leszokott vagy nem? Mert mindenhol más volt..de minden esetre reméljük,hogy Adele-nek nem lesz komoly baja,felnőtt ember eltudja dönteni,hogy mit csinál.
2011. október 15. 13:37
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Mindig is tudtam, hogy túlárad benne az értelem
2011. október 15. 13:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (SoLettisha @ 2011.10.15. 13:37)
Mindig is tudtam, hogy túlárad benne az értelem
Ez nem értelem kérdése. Ő is tudja, hogy a cigi ártalmas, az más dolog, hogy mit mond a médiában. Függő a csaj és kitart a véleménye mellett. Honnan tudod, hogy valójában nem valami más baja van, amiről nem akar beszélni? Mindenki a cigire fogja, ő mást mond és teljesen mindegy a mi szemszögünkből, hogy miért van neki ilyen baja. Aki ekkora hírnévnek örvend és pozitívan nyilatkozik a cigarettáról, kitart mellette, az függőség vagy egy másik betegségét tagadhatja ... Szerintem.
2011. október 15. 14:03
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Igazad van! Ezt kell mutatni a rajongóknak, hogy belepusztulna ha nem cigarettázhatna. És ha füvezne akkor is legyintenél annyival, hogy 'kitart a véleménye mellett'???
Végülis így is lehet értelmezni. Az, hogy tudja, hogy ártalmas? Most boruljak a lábai elé? ....
2011. október 15. 14:13
jézus. a hangja nagyon jó, de a függősége kiakaszt. napi 25 szál? jézusom
ne számítson semmi jóra, ha így folytatja. miért nem tudja felfogni, hogy bele is halhat?
2011. október 15. 14:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (SoLettisha @ 2011.10.15. 14:03)
Igazad van! Ezt kell mutatni a rajongóknak, hogy belepusztulna ha nem cigarettázhatna. És ha füvezne akkor is legyintenél annyival, hogy 'kitart a véleménye mellett'???
Végülis így is lehet értelmezni. Az, hogy tudja, hogy ártalmas? Most boruljak a lábai elé? ..
Ő nem mutat semmit a rajongóknak, csak igyekszik őszinte lenni. Van aki nem hajlandó változtatni a szokásain egy album vagy egy film kedvéért. Amit tesz az nem példaértékű, szerintem sem helyes, de nem hülye, csak függő. Olvasni kellene a régebbi interjúit (nem azokat amiket gagyin magyarra fordítanak, hanem az eredetiket), amikben már régebben is azt mondta, hogy tisztában van a veszéllyel és többször megpróbált felhagyni a cigizéssel, sikertelenül, ő önmagát adja és nincs értelme hazudnia, ha egyszer kilép az ajtón tízezer fotós veszi körül, úgy is kiderül, hogy cigizik. Adele miatt senki nem fog cigizni, sőt, Nina Dobrev miatt sem. Az, hogy ő vállalja és nem hazudozik róla a médiában, az ő döntése, amivel nem biztos, hogy egyetértek ..
Ha Adele füvezni kezd? Adele-nek ennél több esze van... Ő nem Lindsay Lohan. Egy felnőtt és éretebb nőről van szó, akinek a cigi és a zene a mindene. Adele nem akar példát mutatni, ő csak zenélni szeret, senki nem mondta, hogy tessék ráhallgatni vagy követni a példáját. Semmilyen sztártól nem várható el, hogy mást mutasson magából, mint ami valójában. A sztárok is cigiznek. És? A fanokat nem az érdekli, az utálók meg azt mondanak, amit akarnak... nem tud leállni a cigivel.. Majd talán egyszer, ha az ügynökségénél betelik a pohár, akkor megint meg kell próbálnia leszokni, de akkor már muszáj lesz neki ...
2011. október 15. 14:58
napi 25 szál szerintem is sok, de ezt csak Ő döntheti el...h mi jó neki azt is ő tudja...
2011. október 15. 17:22
ő tudja..de a rajongók biztos nem repesnének az örömtől ha esetleg tüdőrákja lenne
2011. október 15. 17:29
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Lehet, hogy őszinte a rajongóival, de én nem pártolnám ezt a cigaretta részét. A rekedtsége jól áll neki, de akkor sem reklámoznám, hogy 'napi 25 szál cigit szívok.'
De biztos nem szeretne öregen meghalni, hogy így felgyorsítja a folyamatot.
De biztos nem szeretne öregen meghalni, hogy így felgyorsítja a folyamatot.
2011. október 15. 18:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Azért az túlzás, hogy a "dohányzás a legjobb dolog a világon". Remélem előbb-utóbb le tud szokni róla, mert hosszú távon (sőt!! röviden sem) egészéges.
2011. október 15. 19:34
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
egyetértek pink_bunny
2011. október 15. 20:40
|
|
SoLettisha |
|
ophely88
Jól van...
Egyébként nem az érdekel, hogy cigizik, mert engem egyáltalán nem zavar. De az, hogy ez a legjobb dolog a világon és a többi... De hát neked van igazad! Nyomasd a velős igét Adele csodás háttérbölcsességéről, ami nyilván benne van a szövegben, és magában a történet alapjaiban, csak biztos jól el van dugva
Jól van...
Egyébként nem az érdekel, hogy cigizik, mert engem egyáltalán nem zavar. De az, hogy ez a legjobb dolog a világon és a többi... De hát neked van igazad! Nyomasd a velős igét Adele csodás háttérbölcsességéről, ami nyilván benne van a szövegben, és magában a történet alapjaiban, csak biztos jól el van dugva
2011. október 16. 19:29
igen,ez nem egészséges,és ha cigizik akkor hogy lehet ilyen szép hangja ??? ezt nem értem
2011. október 29. 10:48
Legjobb?
Ez nagyon rontja a szervezetét.És napi 25 szálat.Ez igen.Jó büdi lehet a szája.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: