Adele kitart a cigaretta mellett
2011. október 14. 19:53
Idézet (Regina @ 2011.10.14. 18:01)
Én sem tudnék cigi nélkül létezni, de én csak néha gyújtok rá buliban, vagy kávé mellé, vagy sör mellé. Társaságban tök jó, akkor úgy kell, aztán meg nem is jut eszembe másnap, hogy rágyújtsak. De meg tudom érteni, ha valaki nem tud leszokni. Remélem Adele rendbejön.
Nem tudsz cigi nélkül létezni, de csak néha gyújtasz rá. Persze...
2011. október 14. 20:04
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Imádom Adele-t csak azért mert tudom hogy cigizik a véleményem nem fog róla megváltozni. Bár az előttem hozzászólok már említették mennyire káros is ez. Én ugyan így vagyok vele. Elég rossz dolog hogy azt gondolja , hogy az a legjobb dolog a világon. : OO : /
2011. október 14. 20:07
hát sokat nem lehet tenni ha csak nem szokik le, de ha nem megy neki akkor nem csodálom, hogy múltkor beteg volt
2011. október 14. 20:14
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Istenem ezek a nagy szavak, és már megint a cigaretta dolgok. Hagyj szívja, én imádom a hangját és én is dohányzok, és szeretem. Kövezzetek meg, de engem ez nem érdekel. Gyűlölöm mikor elő jönnek az anti dohányosok a hülyeségeikkel. Ha valakinek nem tetszik, hogy dohányzik minek hallgatjátok? A füst nem terjed hangfalon keresztül....
2011. október 14. 20:43
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Tulajdonképpen én sem vagyok tiszta a dohányzás terén...Nem mondom,hogy büszke vagyok rá,de azt sem,hogy nem. Igazából nem szoktam rá, nem is tervezem. Néha jól esik, néha meg eldobnám.
Tehát, ha szeret dohányozni, csinálja,de szerintem előbb-utóbb.rá fog jönni,hogy nem nagy cucc és ahhoz,hogy rájöjjél,sosincs késő!
Szeretem Adele-t és remélem,hogy hamar észhez kap...
Tehát, ha szeret dohányozni, csinálja,de szerintem előbb-utóbb.rá fog jönni,hogy nem nagy cucc és ahhoz,hogy rájöjjél,sosincs késő!
2011. október 14. 20:44
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Andy1996: ha cigizel, akkor fogysz.Nincs étvágyad.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 14. 20:52
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
ő élete ő döntése , az ő szokása
( jó nem ép a legegészségesebb ) de hát azt csinál az életével amit akar
am ha már a sok beszédnél tartunk ennyi erővel a sok énekléstől is elmehet a hangja.
am ha már a sok beszédnél tartunk ennyi erővel a sok énekléstől is elmehet a hangja.
2011. október 14. 21:32
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Tudom, tudom, az ő dolga, hogy cigizik-e vagy sem. Ő teszi magát tönkre. De szerintem ez nem helyes. Hátha egyszer rájön, amikor a halálos ágyán fekszik, tüdőrák miatt...
2011. október 14. 21:50
Gyönyörű hangja van, és tényleg rossz lenne, ha már nem hallhatnánk többet. Remélem hamar rá jön, hogy élete egyik legnagyobb hülyesége amit most csinál
2011. október 14. 22:04
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
hááát ő tudja.. az ő egészsége a tét. az ő élete. azt tesz vele amit akar. de akkoris a cigi =nem menő
2011. október 14. 22:13
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Kiraac @ 2011.10.14. 21:32)
Hátha egyszer rájön, amikor a halálos ágyán fekszik, tüdőrák miatt...
Ez erős megfogalmazás. Tény, hogy nem egészséges, ezzel nem is vitatkozom. Engem csak az zavar ezekben a cikkekben, hogy lassan Adele lesz maga az ördög. Pedig, ha veszitek a fáradtságot és használjátok a google-t, látni fogjátok, hogy megannyi sztár dohányzik. Mást ne mondjak rögtön a kedvenced Nina Dobrev. Kép
2011. október 15. 09:24
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Én is ezt mondom: Ő élete, ő döntése. Én emellett még mindig remek előadónak tartom és gyönyörű hangja van, engem ez nem fog elpártolni tőle. Adele
2011. október 15. 09:29
Akkor is így gondolja majd, ha halálos betegen az ágyában fekszik, levegő után kapkodva?
Nekem szinte minden ismerősöm cigizik. Mindegyik azt mondja, h nem jó a cigi, de nem is szívnak annyit mint ő. Adele elszív napi 25 szálat, és még azt is mondja, h ez a legjobb dolog a világon? Nagyon rosszul gondolkozik ezen a téren, pedig tehetséges. Ha cigizni akar, oké, cigizzen. De ne ennyit, mert ezzel csak saját magának árt!
Nekem szinte minden ismerősöm cigizik. Mindegyik azt mondja, h nem jó a cigi, de nem is szívnak annyit mint ő. Adele elszív napi 25 szálat, és még azt is mondja, h ez a legjobb dolog a világon? Nagyon rosszul gondolkozik ezen a téren, pedig tehetséges. Ha cigizni akar, oké, cigizzen. De ne ennyit, mert ezzel csak saját magának árt!
2011. október 15. 10:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez ugy szép tönkre teszi az életétt
. Pedig nagy tehetség.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.