Adele betegsége még mindig tart, nemrégiben koncertsorozata is törölve lett. Sajnálatos módon káros szenvedélyéről továbbra sem mond le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele kitart a cigaretta mellett
2011. október 14. 16:10
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
„Ha nem énekesnő lennék, akkor is elszívnék napi huszonöt szálat. A dohányzás a legjobb dolog a világon, megőrülnék, ha le kellene szoknom."
Ilyet csak tényleg egy súlyos függő mond.. és én szüleim is dohányoznak de még egyszer sem hallottam azt a szájukból, hogy ez a világ legjobb dolga.
Ilyet csak tényleg egy súlyos függő mond.. és én szüleim is dohányoznak de még egyszer sem hallottam azt a szájukból, hogy ez a világ legjobb dolga.
2011. október 14. 16:11
Tegye le azt a büdös bagót! (Sajna tapasztalatból tudom, hogy könnyű mondani....)
Nekem oly'mindegy, de neki nem! Az ő hangja aranyat ér! Az a fránya bagó pedig idővel csak árthat neki.
Nekem oly'mindegy, de neki nem! Az ő hangja aranyat ér! Az a fránya bagó pedig idővel csak árthat neki.
2011. október 14. 16:13
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Mindenki maga döntse el, hogy cigizik vagy nem. Csak azt utálom, amikor az kihat másokra -.- Pl.: Egy anyuka tolja a babakocsit,közbe ott lóg a szájába a bagó. Meg a szomszédom, amikor a 3. emeletről jön fel a füst, és az egész lakás füstszagú lesz. Borzasztó allergiás vagyok, nem birnám elviselni ha valaki a környezetemben cigizne. Buszmegállóban vagy akárhol is, ha valaki rágyújt mellettem, az a minimum hogy csúnyán nézek rá
aztán elhúzok messzebb. Persze szegényeknek ha egyszer kell... De azt sem értem, hogy lehet rászokni, ha tudod, hogy rossz, és FÜST. Na mindegy, szeretem Adele-t, meg a számait, úgy hogy vigyázzon!
1 felhasználónak tetszik:
will20
2011. október 14. 16:15
A cigaretta miatt még fog tudni énekelni, gondoljunk csak a rockzenészekre. Viszont az tény, hogy nagyobb esély van pl betegségekre ha így folytatja.
2011. október 14. 16:21
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Máshol meg ez szerepel... "Hozzátette azt is, ha nem énekesnőként keresné kenyerét, bizony a mai napig cigizne, elszívna vagy 25 szálat naponta, mert ezt szerette a világon a legjobban - persze csak az éneklés után. Utóbbi győzött, és Adele elhatározta magát: "Kemény voltam: se tapasz, se rágó, se hipnózis." ... tehát leszokott. Vagy mégsem. Nem olvastam az eredeti interjút, de lehet nem ártana, mert ahány magyar írás, annyi fordítás.
2011. október 14. 17:21
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
sajnos én is így vagyok vele
de jobbulást kívánok neki!
2011. október 14. 17:24
jajj!!!Ha így folytatja tovább,még a végén valami komoly baja lesz.....pedig egy csodálatos énekesnő
2011. október 14. 17:26
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
"a dohányzás a legjobb dolog a világon?" igazán okos vagy Adele, pedig én bírlak nagyonis.
2011. október 14. 17:31
|
|
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline
|
Hát... ebben az a nagy baj h ha ő például lerakná a cigit, akkor TALÁN le is fogyna és ezzel az egészségének is adott egy plusz pontot.
Na meg szerintem az se lenne jó, ha a rajongói is követné ezt a példát
De hát ő tudja.. majd meg fogja bánni keményen...
2011. október 14. 17:32
A dohányzás a legjobb dolog a világon? 4 év múlva, ha 27 lesz, beáll a ,,klubba".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.