Selena Gomez beszólt a testőreinek
2011. október 14. 21:10
Hát nem tudom.Kedves dolognak tartom,de ez már kicsit számomra túlzás cska azért,hogy még több ember szívébe belopjam magamat,miközben semmi hangom sincsen.Örüljön,hogy vannak "védelmezői" akik gondoskodnak a lány épségéről és az elveteműlt rajongóktól.Örüljön annak,hogy vannak neki ilyenei és nem rohannak rá több százan.
2011. október 14. 21:23
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
és ez aranyos? o.O legközelebb meg fogja írni valaki azt is ha selemácska dob egy puszit a rajongóinak 'hogy milyen kis édes' -.-
én egyszerűen nem és nem bírok rájönni hogy miért falják őt egyfolytában.
amúgy meg minek szól rá a testőrre amikor a munkáját végzi, ezt sem értem, azt meg főleg nem hogy ebben mi a jó.
amúgy meg minek szól rá a testőrre amikor a munkáját végzi, ezt sem értem, azt meg főleg nem hogy ebben mi a jó.
2011. október 14. 21:26
hát Selena azért ennyire szerintem ne legyen kedves mert ha nem lennének testőrök szétszaggatnák a rajongók..
2011. október 14. 21:52
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
"completely
és ez aranyos? o.O legközelebb meg fogja írni valaki azt is ha selemácska dob egy puszit a rajongóinak 'hogy milyen kis édes' -.-
amúgy meg minek szól rá a testőrre amikor a munkáját végzi, ezt sem értem, azt meg főleg nem hogy ebben mi a jó"
Teljesen egyet értek!!!
amúgy meg minek szól rá a testőrre amikor a munkáját végzi, ezt sem értem, azt meg főleg nem hogy ebben mi a jó"
Teljesen egyet értek!!!
2011. október 15. 09:32
|
|
Eszti0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 154934 offline
|
eyget értek xXxNessyxXx-el!
teljesen igaza van, én kifejezetten útálomSelenát és Biebert is! nem értem, mi a jó abban, hoygha rászól az őrökre, miközben nyivákol a dalából 2 sort!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: