Selena Gomez beszólt a testőreinek
2011. október 14. 17:55
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem is kedves tőle. Ő legalább nem veszi semmibe a rajongóit, és megbecsüli őket.
2011. október 14. 17:58
itsmedemz egyetértek. Persze,ha felmentek volna a színpadra a rajongók,rögtön kereste volna a testőreit. -.-
2011. október 14. 17:59
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
hát..."nagy" beszólás..:""D na de "kedveségből" csinálta.Kiváncsi vagyok hogyha felmenének a szinpadra ésvéletlenül lelökék és akkor oda szolna a biztosági örnek:" haho miért nem intézkedtek?" válasz:"mert azt mondtat hagyjukbéké őket" -.-" persze nem lehet megtudni bhogy melyik örült melyik nem de ...mind1
2011. október 14. 17:59
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Valószínűleg oka volt annak a nézeteltérésnek, a testőrei feladata, hogy megvédjék a kisasszonyt az elvetemült rajongóktól.
Ha ahogy mondta, a testőrei "békén hagynák" a rajongóit, akkor a fanok valószínűleg felronhannának a színpadra, mindent megtennének, hogy Selena köüzelébe jussanak, és nem lenne jó vége, elszabadulna a pokol.
A testőrök értik a dolgukat, Selena csak "énekelgessen" (ha ezt annak lehet nevezni) tovább, és ezeket a dolgokat hagyja a testőreire.
És én a helyében nem szólogatnék be a nagydarab, erős, fegyverrel rendelkező testőröknek, mert gondolom ők is unják már Sel koncertjeit, és ha még a tinikedvenc sértegeti is őket, lehet, hogy legközelebb nem fogják majd megvédeni Selenácskát pár felé repülő tojástól vagy paradicsomtól.
Hülyeség volt, hogy "beszólt" nekik, gondolkozhatna, mielőtt beszél.
Bár lehet, hogy velem van a baj, mivel értelmet keresek egy olyan dologban, aminek köze van Selenához.
Ha ahogy mondta, a testőrei "békén hagynák" a rajongóit, akkor a fanok valószínűleg felronhannának a színpadra, mindent megtennének, hogy Selena köüzelébe jussanak, és nem lenne jó vége, elszabadulna a pokol.
A testőrök értik a dolgukat, Selena csak "énekelgessen" (ha ezt annak lehet nevezni) tovább, és ezeket a dolgokat hagyja a testőreire.
És én a helyében nem szólogatnék be a nagydarab, erős, fegyverrel rendelkező testőröknek, mert gondolom ők is unják már Sel koncertjeit, és ha még a tinikedvenc sértegeti is őket, lehet, hogy legközelebb nem fogják majd megvédeni Selenácskát pár felé repülő tojástól vagy paradicsomtól.
Hülyeség volt, hogy "beszólt" nekik, gondolkozhatna, mielőtt beszél.
Bár lehet, hogy velem van a baj, mivel értelmet keresek egy olyan dologban, aminek köze van Selenához.
2011. október 14. 18:11
én például imádom selt és én 100%-ig mellette állok mindenben még ha nem is ismerem és szép dolog volt tőle.csak igy tovább!!!!
2011. október 14. 18:12
Istenem de aranyos *.* Mondjuk nem lenne jó ha a rajongói a dal kellős közepén lerontották volna...de Selena se úgy gondolta h azt csináljanak a fanok amit akarnak...♥ Azért éjdi Selena ♥
2011. október 14. 18:21
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
nagyon rendes volt tőle.Látszik,hogy törődik a rajongóival
2011. október 14. 18:22
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nem bírom Selenát...de a helyében én is ezt tettem volna...
2011. október 14. 18:23
Tényleg aranyos volt tőle, bár mondjuk, azt nem értem h akkor minek vannak a testőrök, hisz az a dolguk h megfékezzék a rajongókat, bár nem is tudjuk igazából mi volt a rajongók meg a testőrök között, minden esetre , ez kedves volt
2011. október 14. 18:47
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
de édes,imádom! ^^(:
2011. október 14. 18:48
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ez megint csak azért volt, h mégjobban "imádják"- mert ezért mostmár mindenki azt hiszi, h egy áldott jó lélek. Ez egy butaság volt. A testőrei csak megvédik a nagy fejét. amúgyis, most biztos buszke magára-.-
2011. október 14. 18:50
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
p********************a
2011. október 14. 18:55
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
yourshawty ez igazán kedves gesztus volt! Miért hiszi mindenki azt hogy csak azért csinálja mert azt akarja hogy jobban szeressék???? Bezzeg ha ezt más sztár csinálta volna attól meg el lennél ájulva hogy milyen kedves! Ő nem azt mondta a testőreinek hogy kopjanak le, hanem csak azt akarta hogy a rajongói közelebb kerülhessenek hozzá, szval nem étem h mi a bajotok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

3 felhasználónak tetszik: