Selena Gomez beszólt a testőreinek
2011. október 18. 11:51
örülhetne, hogy van aki megvédje, erre beszól nekik...:S
2011. október 18. 11:59
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (lola85 @ 2011.10.17. 21:19)
nem unod már magad?? mert látom h te itt el vagy és képzeld nem csak a kicsik szeretik Selenát hanem más korosztály is birja inkább menj a te kis "mileydhoz" és írd oda h milyen r*banc (am bocsi a csúny szó ért de nem tudok rá jót írni)
De Selenára tudsz jót írni?
Szerintem senkit nem kellene ler*bancozni amíg nem ismered...
Amúgy meg örülhetne,a biztonságiak csak a munkájukat végzik...
2011. október 18. 15:24
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Én sem 6-7-8 éves sem vagyok és mégis a kedvenc énekesnőm, de ízlések és pofonok.Puszaa.
2011. október 18. 17:53
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nah Selenának nem vagyok rajongója de azért ez tetszett tőle
2011. október 18. 17:56
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
lola85
nem unod már magad?? mert látom h te itt el vagy és képzeld nem csak a kicsik szeretik Selenát hanem más korosztály is birja inkább menj a te kis "mileydhoz" és írd oda h milyen ribanc (am bocsi a csúny szó ért de nem tudok rá jót írni)
hallod most meg mi bajod van
már nem azért az egy dolog hogy 1 Miley fan beszólt valamit nem is érdekel mit de milyen jogon szólod le Miley-t? ezzel rengeteg rajongót megsértesz remélem tudod...am. valamit valaha ártott neked Miley ray Cyrus (amit nem hiszek) akkor sem kéne osztanod a neten....-.-"
nem unod már magad?? mert látom h te itt el vagy és képzeld nem csak a kicsik szeretik Selenát hanem más korosztály is birja inkább menj a te kis "mileydhoz" és írd oda h milyen ribanc (am bocsi a csúny szó ért de nem tudok rá jót írni)
hallod most meg mi bajod van
2011. október 18. 22:49
hoppá
örülhetne hogy megvédik őt -.-" amúgy bírom a búráját
2011. október 19. 09:28
|
|
lilykee97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 159132 offline
|
hm. egyfelől tényleg aranyos tőle, hogy védi a rajongóit. Másfelől... biztos nem a biztonságiak kezdték. De csak én unom, hogy mindig mindenki Selenát meg Justint támadja meg fenyegeti? Ennyire azért nem szörnyűek
2011. október 20. 14:37
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
megvédi a rajongóit!hány sztártól lehet ilyet hallani mostanába?szerintem nem sokról.:Dhajrá Sel.
2011. október 20. 15:10
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
Te jó isten! Jessica99! Fékezd már magad Baz*meg!
Mi az hogy te csak így beszólsz mindenkinek. Ku*va pocsék egy hangja van-már ha ezt annak lehet nevezni-. És mi van ha mi jobban éneklünk. Használd azt az apró agyadat és gondold meg mit ejtesz ki a szádon, mert nem tudod, hogy kiket szólsz le. Remélem felfogtad és kicsit visszafogod magad örülnék neki. Semmi közöd nincs hozzá, hogy kinek mi a véleménye , mert mindenkinek más és az élet ettől természetes!
Én személy szerint gyűlölöm Selenát de ez tényleg kedves dolog volt tőle, ugyanakkor bun*ó is mert az őrök, csak a munkájukat végezték.
Mi az hogy te csak így beszólsz mindenkinek. Ku*va pocsék egy hangja van-már ha ezt annak lehet nevezni-. És mi van ha mi jobban éneklünk. Használd azt az apró agyadat és gondold meg mit ejtesz ki a szádon, mert nem tudod, hogy kiket szólsz le. Remélem felfogtad és kicsit visszafogod magad örülnék neki. Semmi közöd nincs hozzá, hogy kinek mi a véleménye , mert mindenkinek más és az élet ettől természetes!
Én személy szerint gyűlölöm Selenát de ez tényleg kedves dolog volt tőle, ugyanakkor bun*ó is mert az őrök, csak a munkájukat végezték.
2011. október 20. 19:19
|
nikiceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 161331 offline
|
Hát szerintem nagyon kedves volt tőle hogy ilyet tett
És ez sok sztárban nem található meg. Sok sztárnak kinyalják a picsájukat is az őrök csak hogy egy rajongó se még csak ne is nézzen rájuk-.- Sőt képesek súlyos pénzt is kiadni ezért -.-" DE sel szereti és tiszteli a rajongóit ♥ imádlak Selena Gomez:)
2011. október 20. 20:52
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hűha, volt itt ám kakasviadal, ha jól látom. x)
Jessica99 és a többi Selena rajongó: Fogadjátok el kerek-perec, hogy léteznek a világon olyan lélegző emberek is, akik nem szeretik vagy épp utálják Selenát. Nem kell itt lehordani őket, csupán azért, mert van véleményük! Elfogadom, hogy rajongói vagytok, én is bírom a kiscsajt, de nem a hű de nagy kedvenceim közé tartozik. Fékezzétek már meg magatokat, az ég áldjon meg! Az is szánalmas kifogás, hogy "biztos nem tudtok olyan jól énekelni, mint ő". Hát nem. Ebben igazad van. Mivel nem vagyunk énekesnők, nem ez életünk álma. De ő sem ám az a vérbeli, jó hangú lány, akit elképzeltek. Fel van javítva a hangja minden egyes klipben, ha nem vettétek volna észre. A telt házas koncertekről annyit, hogy ez a média...van Selena, van a menedzsere, van több ezer őrült rajongó, és meg tudják csinálni, mert mindig beetetik a fanokat valamivel. De ezt ők nem látják, mert rózsaszín köd van a szemüknél. Na mindegy, nem írkálok többet, csak annyit, hogy igazán észrevehetné magát néhány őrült rajongó. És most nem azokat szapulom, akik normálisan írták meg a véleményüket. Igen, Jessica99, hozzád írom a hozzászólásomat! Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkit is le merj ribancozni, meg ilyenek? Tanulj már meg viselkedni, ha szépen kérhetlek.
Köszi.
Jessica99 és a többi Selena rajongó: Fogadjátok el kerek-perec, hogy léteznek a világon olyan lélegző emberek is, akik nem szeretik vagy épp utálják Selenát. Nem kell itt lehordani őket, csupán azért, mert van véleményük! Elfogadom, hogy rajongói vagytok, én is bírom a kiscsajt, de nem a hű de nagy kedvenceim közé tartozik. Fékezzétek már meg magatokat, az ég áldjon meg! Az is szánalmas kifogás, hogy "biztos nem tudtok olyan jól énekelni, mint ő". Hát nem. Ebben igazad van. Mivel nem vagyunk énekesnők, nem ez életünk álma. De ő sem ám az a vérbeli, jó hangú lány, akit elképzeltek. Fel van javítva a hangja minden egyes klipben, ha nem vettétek volna észre. A telt házas koncertekről annyit, hogy ez a média...van Selena, van a menedzsere, van több ezer őrült rajongó, és meg tudják csinálni, mert mindig beetetik a fanokat valamivel. De ezt ők nem látják, mert rózsaszín köd van a szemüknél. Na mindegy, nem írkálok többet, csak annyit, hogy igazán észrevehetné magát néhány őrült rajongó. És most nem azokat szapulom, akik normálisan írták meg a véleményüket. Igen, Jessica99, hozzád írom a hozzászólásomat! Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkit is le merj ribancozni, meg ilyenek? Tanulj már meg viselkedni, ha szépen kérhetlek.
Köszi.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: