Megérkezett a Thalía—Buble-duett előzetese
2011. október 20. 19:31
Idézet (Mexicana @ 2011.10.20. 19:19)
Már van teljes verzió is,és naagyon gyönyörű!!!
Meghallgattam azon a görög rajongói blogon, de nekem nem jön be. Nálam Al Bano & Romina Power változata a nyerő (bár ezen kívül csak azt ismerem). Bublénak nem kellett volna spanyolul megszólalnia benne, mert pocsék a kiejtése; Thalíánál pedig nem tetszik, hogy belenyávog össze-vissza...
2011. október 23. 12:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.10.16. 19:36)
Ezek alapján egyetlen olyan dal esetében sem helyes a duett kifejezés, amikor az egyik előadó egy másikkal ad elő közösen, és a lényeg, hogy közösen egy dalt.
Abban meg legyél biztos, hogy az album megjelenése után nagyon kevés helyen fogod az olvasni, hogy "duet with Thalia". Minden zenecsatorna feat., vagy & megjelöléssel fogja leadni a dalt.
Abban meg legyél biztos, hogy az album megjelenése után nagyon kevés helyen fogod az olvasni, hogy "duet with Thalia". Minden zenecsatorna feat., vagy & megjelöléssel fogja leadni a dalt.
Nem feltétlenül. Sok helyen egyszerűen rosszul használják a ezeket a különböző formákat melyeknek JELENTŐSÉGE van és az előadók kapcsolatát, súlyát jelzi egy-egy dalban. Ha Slash odamegy gitározni Thaliához egy dal erejéig az sem lesz duett értelemszerűen csak azért mert ketten adják elő.
A vita pedig (hiába akarja ezt Mexi eröltetni) NEM erről a konkrét dalról szólt, ezt le is írtam a második hozzászólásomban, hiszen hivatalos megnevezés még nem volt akkor Ebben egyet is értettünk, hogy amit a youtube-on írnak ki az nem fedi a valóságot mindig így az nem tekinthető hitelesnek. Általánosságban írtam amit írtam. Az pedig, hogy nincs magyar megfelelője egyszerűen nevetséges. Nincs minden nyelvben minden szónak pontos megfelelője a másik nyelvekben - egyébként Magyarországon hivatalosan is a K.M. vagyis közreműködik szerepel a lemezek borítóján is, tehát van megfelelője a featuringnak is.
Idézet (El Mexicano @ 2011.10.16. 21:34)
Duett: „Két énekhangra v. két hangszerre írt zenemű.” Magyar értelmező kéziszótár (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1978, 246. oldal).
A dal, mint privátban is megírtam, nem két énekhangra ÍRÓDOTT. Hanem egyre. José Feliciano énekelte a hetvenes években. Ergo, ha egy énekhangra/szólamra íródott, akkor nem lesz duett vagy trio, ha ketten vagy hárman éneklik ugyanazt a szólamot. Egyszerűen rosszul használják a megnevezéseket még a legnagyobb lemezkiadók is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: