Rihanna megbocsátott Chris Brownnak
2011. október 13. 22:11
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
női büszkeség és tartás, ugye. meg az ész!
2011. október 13. 22:15
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
ezek után?? agyonverte,hogy lehet ilyen után megbocsátani..majd ha megveri újra rájön milyen vadállatnak bocsátott meg..
2011. október 13. 23:25
joltete cris hogy még akor megverte megérdemli az ijen !
2011. október 14. 08:50
istenem -.-" csakmert megbocsátot neki az nem azt jelenti hogy ujra összejön vele
amugy meg már annyiszor láttam hogy megbocsátott, hányszor mondja még? -.-" amugyis Rihannának van valami uj pasija, és nem hinném hogy attol hogy megbocsátott az azt jelenti hogy megint együtt lesznek
2011. október 14. 11:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2011.10.14. 08:50)
istenem -.-" csakmert megbocsátot neki az nem azt jelenti hogy ujra összejön vele
amugy meg már annyiszor láttam hogy megbocsátott, hányszor mondja még? -.-" amugyis Rihannának van valami uj pasija, és nem hinném hogy attol hogy megbocsátott az azt jelenti hogy megint együtt lesznek
Na végre valaki, köszönöm
2011. október 14. 14:09
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
szerintem se jelentib azt h összejönnek ha megbocsátott
2011. október 14. 14:14
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nem ismerem Cris-t, de a hallottak alapján (hogy Ririt megverte) nagyon nem tartom bölcs dolognak a megbocsátást Riri részéről, szerintem ugyanis ezzel hibát követ el. Ha egy pasi egyszer így tud viselkedni, akkor előbb-utóbb megint kijön belőle a vadállat, vagy az ital, vagy egy nehezebb időszak jóvoltából. Nem tudom, Rihanna miért bocsátott meg neki, ha a legtisztább okot nézzük, akkor azért, mert ennyire szereti, és remélem, hogy ez a valódi ok, mert az fájna, ha kiderülne, hogy csak számításból, vagy kihasználásból tette ezt. Mivel ha ez az ok (vagy valami mégrosszabb, amit nagyon remélek, hogy nem) akkor ez a Cris nagyon meg fogja verni Rihannát, újból, és akkor annak már oka is lesz.
Sok sikert azért, Riri és Cris!
Sok sikert azért, Riri és Cris!
2011. október 14. 14:17
Megbocsátani lehet,felejteni nem.
Igazad van Lillianne
Igazad van Lillianne
2011. október 14. 15:10
Idézet (Dorina6 @ 2011.10.14. 14:47)
Hát én nem hiszem ,hogy valaha is meg tudnék bocsátani egy ilyen esetért . De amúgy én is szeretem amit Chris Brownt csinál avval nincs semmi gond sőőőt.
Lehet, hogy te nem! De mégis számítsd bele azt is, hogy szerelmesek voltak!
2011. október 14. 16:08
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
hát ezek után én nem lettem volna képes begbocsátani,de ő tudja
2011. október 14. 16:26
Teljesen egyetértek azzal, hogy megbocsátott neki, hebár sztem fontos, hogy-bocsáss meg rossztevőidnek, de ne felejtsd, hogy ki volt és mit miért tett valójában...De én örülök, hogy most minden rendben..:3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: