Rihanna megbocsátott Chris Brownnak
2011. október 13. 18:50
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
ez kedves Rihannától..
2011. október 13. 18:58
Szép dolog a megbocsátás, csak aztán nehogy megbánja!
2011. október 13. 19:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (kanka @ 2011.10.13. 18:33)
ez hülye ez a nő.ha engem valaki igy szétverne és ennyi pénzem lenen márnap már bérgyilkost küldtem volan rá aztán szevasz.Chris Brownra én azota nem tudok ugy nézni mint énekes vagy elöadó.Nőverő p.araszt és kész.
Nőjj fel!
2011. október 13. 19:20
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát...én nem hiszem, hogy megbocsájtottam volna neki...:S
2011. október 13. 19:29
Rihanna tiszta hülye hogy megbocsájt ennek a szemét Chris-nek, nem tudom hogy képes erre. Én a helyében nem bocsájtanánk meg neki, ha egy férfi kezet emel egy nőre csak szánalmat tudok érezni az olyan ember iránt, tiszta szégyen hogy ilyet mert tenni, és most meg játssza a jófiút az ilyen sosem változik ha egyszer kezet emelt egy nőre máskor is megteszi majd.
De az is lehet hogy csak azért mondta ki ezt Rihanna hogy lássák milyen rendes és megbocsájt neki, mert ha egy nőnek van egy kis esze, ilyet biztos nem mond.
De az is lehet hogy csak azért mondta ki ezt Rihanna hogy lássák milyen rendes és megbocsájt neki, mert ha egy nőnek van egy kis esze, ilyet biztos nem mond.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. október 13. 19:32
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hát szép dolog, hogy megbocsátott neki, de boztosan nem felejtette el... Gondolom le akarja zárni az a korszakát. Mindenesetre ez szép.
2011. október 13. 19:39
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
Megtörtént, megbánta, nem tudja megváltoztatni, de már elmúlt.Zárjuk le a témát.
Talán én is ezt tettem volna, mert nem tudok egy emberrel örökké haragba lenni.
De tényleg összeillenek
Talán én is ezt tettem volna, mert nem tudok egy emberrel örökké haragba lenni.
De tényleg összeillenek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.