A népszerű színésznő eleget tesz egyéb feladatainak, míg párja nálunk forgatja legújabb filmjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie itt hagyta Pittet
2011. október 13. 16:49
Nem hiszem hogy líbiában sokra fog menni, mivel ha jól tudom akkor ott semmibe veszik a nőket és a jogaikat.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 13. 16:52
Ez csupán a muzulmán nőkre értendő. Jolie, ha minden igaz keresztény..(de lehet, hogy az sem!) Mellesleg nem hímsoviniszta turbánosokkal fog találkozni...
Hagyja itt nekem!
Majd én elleszek Pittel ♥
Hagyja itt nekem!
2011. október 13. 17:07
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sok szerencsét a tárgyalásokhoz!
2011. október 13. 17:25
hát én nagyon nem bírom jolie-t de sok sikert neki
2011. október 13. 19:50
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Sok sikert neki
2011. október 14. 12:13
|
esme22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 159617 offline
|
Szerintem nagyon tiszteletre méltó tőlle hogy elutazott líbiába és törödik az emberek sorsával ahogy ezt eddig is tette.mert kell is.líbia egy nehéz idő ellőtt áll.
Norah
Ez csupán a muzulmán nőkre értendő. Jolie, ha minden igaz keresztény..(de lehet, hogy az sem!) Mellesleg nem hímsoviniszta turbánosokkal fog találkozni...
Ez a cikk nem a nők elnyomásáról szól vagy éppen a hímsovinisztákról és gondolom angelina se azért ment oda és ha lenne egy kis eszetek akkor tudnátok hogy egy háború nem játék,nem vicc vagy csak egy fogalom.kőkemény dolgok történtek ott ,egy ország ment tönkre,porig rombolták,emberek haltak meg !!!!!egy jobb ország reményében.És igen lehet más kultúra más szokások stb. ,de azt nem mondanám hogy líbiába elnyomnák a nőket és turbánosok rohangálnának az utcán!!!!!
ps: mellesleg én kint voltam a háború elején!!!! és ismerem a líbiai népet!!!
Norah
Ez a cikk nem a nők elnyomásáról szól vagy éppen a hímsovinisztákról és gondolom angelina se azért ment oda és ha lenne egy kis eszetek akkor tudnátok hogy egy háború nem játék,nem vicc vagy csak egy fogalom.kőkemény dolgok történtek ott ,egy ország ment tönkre,porig rombolták,emberek haltak meg !!!!!egy jobb ország reményében.És igen lehet más kultúra más szokások stb. ,de azt nem mondanám hogy líbiába elnyomnák a nőket és turbánosok rohangálnának az utcán!!!!!
ps: mellesleg én kint voltam a háború elején!!!! és ismerem a líbiai népet!!!
2011. október 14. 14:52
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Nagyon kedves tőle . Remélem még visszajön .
Hát de azért milyen durva már ,hogy már másodszora is vissza jönnek forgatni aztán ez lesz . Remélem ,hogy ez nem befolyásolja őket és még sokszor visszajönnek
Hát de azért milyen durva már ,hogy már másodszora is vissza jönnek forgatni aztán ez lesz . Remélem ,hogy ez nem befolyásolja őket és még sokszor visszajönnek
2011. október 15. 09:23
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon rendes tőle,de azért jöjjön vissza
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.