A Karib-tenger kalózai romantikus szépfiúja örül, hogy végre kibontakozhatott egy gonosz karakterben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Orlando Bloom imád rosszfiú lenni
2011. október 13. 15:35
Orly-nak minden jól áll, ha gonosz ha jó mindenben tökéletes.
2011. október 13. 15:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, attól függetlenül, hogy már ezredjére dolgozzák föl ezt a történet, én várom! Imádom a hosszú hajú férfiakat, és ez a film bővelkedik velük!
Logan pedig egy egész tehetséges fiatal színész, némi fejlődéssel akár a legjobbak közé kerülhet!
Természetesen Bloom negatív szerepének is örülök, már kicsit elegem volt a "nyálas, romantikus fiúcska" szerepeiből!
MCfadyan is remek színész, habár Milla t nem szeretem annyira! Sajnos eddig csak a Kaptár című filmben láttam, de az eszméletlenül rosszul sikerült. Szeretném, ha pozitív véleménnyel lehetnék róla.
Remélem nem fogok csalódni!
Természetesen Bloom negatív szerepének is örülök, már kicsit elegem volt a "nyálas, romantikus fiúcska" szerepeiből!
MCfadyan is remek színész, habár Milla t nem szeretem annyira! Sajnos eddig csak a Kaptár című filmben láttam, de az eszméletlenül rosszul sikerült. Szeretném, ha pozitív véleménnyel lehetnék róla.
Remélem nem fogok csalódni!
2011. október 13. 15:43
Neki minden jól áll szerintem kifejezetten jó színész
2011. október 13. 16:25
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
Attól fűgg bár érdekes a rosszab oldal jó csak mindegyik rossz aki eddig a filmekben volt a főlőtt állt valaki na ki Persze Hogy a Sátán
2011. október 13. 18:53
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
erre kíváncsi vagyok...
2011. október 13. 19:40
kíváncsi vagyok rá...
végre megmutathatja, hogy nem csak jófiús szerepekben jó, hanem mindegyikben!!!!!
végre megmutathatja, hogy nem csak jófiús szerepekben jó, hanem mindegyikben!!!!!
2011. október 13. 19:43
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem jobban is illik hozzá a rosszfiús imdidzs
2011. október 13. 19:45
|
|
Mindsick4youúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 156287 offline
|
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem úgy emlékszem, hogy Buckingham herceg negatív szereplő... Na mostt elolvasom még egyszer. Egyébként én is imádom a hosszú hajú pasikat ^^
2011. október 13. 19:56
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Hát nem egy nagy színészi tehetség szóval én is tartok tőle, hogy mit alakít majd. A sztori 220. feldolgozásáról már nem is beszélve...
Reméljük azért jól sül el a dolog.
Reméljük azért jól sül el a dolog.
2011. október 13. 20:53
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nem valami nagy színész, nem szeretném szépíteni, ez pedig egy tökéletes meggyalázása lesz egy vagy két jó kis klasszikusnak. Őt "kétarcnak" szokták hívni, akár Harvey Dentet, csak őt azért, mert vagy szomorú, vagy gondolkodik. Más arckifejezését még nem láttam
2011. október 14. 09:32
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
A filmre nagyon kíváncsi vagyok, és természetesen Orlandora is , mint rossz fiú!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: