Stohl raktáros lesz és leszokik a cigiről
2011. október 14. 08:30
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
Nina Dobrev Fan.
nekem is tetszett amit írtál.
Nem hiszem hogy "rosszalkodna" bent a börtönben szóval jó esély van arra, hogy 5 hónap lesz csak.
Hát kitartást neki. (: Amúgy meg annak örülök hogy leszokik a cigiről.
legalább valami értelmes dolgot is művel odabent. (: (:
2011. október 14. 10:48
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Mondjuk, az természetes, hoy vmi kultúrális munkát is vállal, a többi elítélt is jobban jár így..
De sztem se kéne naponta cikket írni róla,
arról volt szó nem lesz börtön-show
2011. október 14. 14:46
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
"nem élvez kiváltságokat, de emberségesen és korrektül bánnak vele."
Nem tudom még melyik rab nézhet TV-t és beszélhet mindennap telefonon valamelyik hozzá tartozójával..?!
Én inkább klotyó pucolást osztottam volna rá.. valami sz@r dolog is történhetne vele odabent (azért nem vagyok rosszakaró). Ennyi erővel a lakásába is bezárhatták volna 5hónapra.. -.-"
Nem tudom még melyik rab nézhet TV-t és beszélhet mindennap telefonon valamelyik hozzá tartozójával..?!
Én inkább klotyó pucolást osztottam volna rá.. valami sz@r dolog is történhetne vele odabent (azért nem vagyok rosszakaró). Ennyi erővel a lakásába is bezárhatták volna 5hónapra.. -.-"
2011. október 22. 15:35
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Ez szuper
Először azt olvastam, hogy rákos lesz..
2012. december 28. 19:47
Idézet
Stohl megfogadta, hogy kihasználja a bent töltött időt és a napi másfél doboz elszívott cigarettáról szépen lassan le fog szokni
Először azt olvastam, hogy "Stohl megfogadta, hogy kihasználja a bent töltött időt és napi másfél doboz cigarettát fog elszívni..."
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: