A Sucker Punch című film sztárjának nem okoz problémát megválni a ruháitól, és szívesen meztelenkedik a filmekben, ha szükséges.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emily Browningnak nem gond a meztelenkedés
2011. október 13. 11:15
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Hűű..hát érdekes cikk
am,hát azért én ne mbiztos h százezrek előtt/tv-ben/ szerepelnék úgy meztelenül h élvezem....xD
De,kíváncsi vagyok a filmre
Jó lesz remélem!
De,kíváncsi vagyok a filmre
2011. október 13. 14:37
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ez az ő döntése,ha szereti akkor vetkőzzön XD
2011. október 13. 15:09
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Nagyon jónak tűnik
Alig várom, hogy lássam, oda vagyok a művészfilmekért *-*
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 13. 16:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem nem szeret, csak muszáj. Elvégre sokat dob a latba ha képes vagy egy szerep kedvéért vetkőzni
Amúgy meg mint színész nemigen bírom értékelni, mert hát amit a Sucker Punch-ban nyújtott az nem éppen tehetség. Fehérneműben ugrálni nagy fegyverekkel nem színészet
Amúgy meg mint színész nemigen bírom értékelni, mert hát amit a Sucker Punch-ban nyújtott az nem éppen tehetség. Fehérneműben ugrálni nagy fegyverekkel nem színészet
2011. október 13. 18:45
Régen még aranyosabb volt, ma már csak így akar hírnevet szerezni. Az Álomháború tökéletesen bemutatja a prostik világát, úgy tűnik, ez is arra hajaz.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. február 17. 12:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ezt a filmet még nem láttam, de hitelesen eljátszani egy karaktert sosem könnyű. Amit viszont könnyű elfelejteni. Ha egy filmet/sorozatot nézünk, és utána azt mondjuk ez jó, akkor a színészek jól csinálták a dolgukat. Ha nem, akkor az első perctől feltűnik, és észrevesszük, hogy ez bizony nem jó. (Persze nem mindig a színész hibája,ha a produkció megbukik.)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.