Helyi idő szerint tegnap hajnalban zajlott le a híres BET Hip Hop-díj-átadó. A legtöbb díjat Chris Brown vihette el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak a BET Hip Hop-díj-átadó nyertesei
2011. október 13. 08:17
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2011. október 13. 09:42
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Grat mindenkinek főkép nickinek
.
2011. október 13. 13:59
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Igazából Eminem is fellépet + Yelawolf + Royce. azt hiszem megérte fenn maradni hajnalokig és megnézni élőben a díjátadót. Egyetlen rossz szerintem, hogy Eminem alig kapott jelölést és még díjat sem nyert. Mindegy én annak is örülök, hogy valamit csinált már ott. Én pont másoknak adtam volna a díjakat, de azért gratulálok.
2011. október 13. 20:08
Chris Brown és Lil Wayne
Nicki Minaj?
Nem értem, hogy mi a jó abba, amit ő csinál.
Nicki Minaj?
2011. október 14. 14:30
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nicki Minaj
a legeslegjobb puszi
2011. október 15. 11:23
Oooooh Chris igeeen.
De hogy lilvéjn a legjobb élő szereplő?
A szövegről nem mis beszélek és inkább nikiről sem.Legjobb stílus?Úgyértik amit innen-onnan koppintott?Ugyanmár.
Hype Williams helyett én Colin Tilley-nek adtam volna.Ő a legjobb videórendező of all time,All time!
2011. október 16. 10:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Kiaza lilvéjn? Kiaza nickiminaj? Miért süllyedtünk idáig? Nas öregem, rohadtul igazad volt.
Legjobb stílus?
Aztarohadt, ennyi erővel rögtön adhatták volna Lil' Kimnek is, mert hogy Nicki stílusa annyira eredeti, mint a feneke, az is biztos.
Legjobb stílus?
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.