Megérdemli Amy a könyvet,de nekem bűzlik itt valami,mintha csak a pénzről lenne szó!
Amy Winehouse-ról életrajzi könyv készül
2011. október 13. 18:57
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
A mai világba a legundorítóbb,hogy egy ember halálából bizniszt csinálnak.Nem hallottam Amy régi nyilatkozatát,miben elárulta volna az apukájával való viszonyát, de úgy látom neki,egy igazi művésznek is,csak halála után ugranak meg a rajongói,ami elszomorító.
Megérdemli Amy a könyvet,de nekem bűzlik itt valami,mintha csak a pénzről lenne szó!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 13. 19:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.10.13. 16:10)
Igen, én is emlékszem, hogy mintha Amy negatívan nyilatkozott volna róla, meg voltak dolgok, amég Amy élt, amiből nekem sem az jött le, hogy egy olyan fantasztikus apuka lenne. Viszont az Amy halála utáni megnyilvánulásai szimpatikusak és valahogy őszintének látom, de lehet, hogy túl naiv vagyok. Szóval nem tudom...Egyébként én igazából csak azt tudom 100%-osan komolyan venni, amit az adott sztár magáról írt/mondott, mert ki tudja, hogy a többi embernél mi van ott a háttérben. Szóval Amytől biztos, hogy hihetőbb és komolyan vehetőbb lenne, csak ugye erre már nincs lehetőség.
DE azt mondom, hogy inkább az apja írja meg, mint valami szenzációhajhász újságíró, aki a felét pletykákból, a másik felét pedig saját kútfőből szedné és csak bemocskolná vele Amyt. Akárhogyis nézzük, ez még mindig a jobbik eset. Bár van egy olyan gyanúm, hogy fogunk még találkozni a másik esettel is, sajnos. 
Az apja kiadhatja a könyvet, de utána is írhat róla könyvet, bárki, akinek van elég pénze, ezzel semmit nem ér el ..
2011. október 13. 19:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.10.13. 19:38)
Az apja kiadhatja a könyvet, de utána is írhat róla könyvet, bárki, akinek van elég pénze, ezzel semmit nem ér el ..
Hát igen, ezért írtam, hogy sajnos fogunk még találkozni a rosszabbik esettel, hogy nem az apja írja meg, vagy olyasvalaki, akinek lehet adni a szavára.
ophely88
2011. október 13. 19:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.10.13. 19:46)
Hát igen, ezért írtam, hogy sajnos fogunk még találkozni a rosszabbik esettel, hogy nem az apja írja meg, vagy olyasvalaki, akinek lehet adni a szavára.
És nagy bevétele sem nagyon lesz belőle, mert mindenki a szaftosabb verziót fogja venni ...
janet7
2011. október 13. 19:59
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nos, én azt gondolom, hogy Amy és az apja között Amy drog és alkohol problémái miatt lehettek zűrök. Még ő maga is megénekelte: "Daddy wants me to go to rehab, but I say no no no..." Nem állítom, hogy apuci szent volt, de a maga módján biztosan küzdött a lányáért. Ha másként nem, hát veszekedett, ordítozott, mondott dolgokat, de gondolom azért tette, hogy megpróbálja megóvni a lányát. Persze ezt én se tudhatom biztosra, de láttam már hasonló helyzeteket nem is egyszer. Az ilyen problémákkal küszködők, mint Amy, gyakran ellenségnek tekintik azt is, aki segíteni akar. Szerintem Amy sem volt különb.
Nem kell elítélni az apját. Inkább ő írja meg, mint egy sehonnai bulvár sajtós...
Ő talán valóban az igazat fogja írni.
janet7
2015. március 09. 22:37
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Már várom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.