Kamu Beyoncé terhessége?
2011. október 13. 16:02
azta......... ez nagyon meglepő.. kííváncsi leszek mi lesz ennek a vége..
2011. október 13. 16:06
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Szerintem baromság de mi lenne akkor ha soha nem lehetne gyereke és ezért hord mű hasat, és majd más hordja ki a gyereket és úgy csinálná mit ha ő szülte meg volna.De ez baromság.
2011. október 13. 16:25
Annyi hülye pletykát tudnak kitalálni az emberek..
2011. október 13. 18:29
Ugyanmár...Ilyennel szerintem nem viccelne. Különben is a képeken egyáltalán Beyoncé van vagy csak egy hasonmás?
2011. október 13. 18:31
Az a nő a képeken egyáltalán nem Beyoncénak néz ki............ez egy újabb h*lye pletyka
2011. október 13. 18:37
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
A mai világban nincs értelme ilyet füllenteni.
Ha nem sikerül teherbe esni és pl. béranya hordaná ki a gyerekét az is kiderülne.Mindent kiderítenek az újságok.Jobbak néha mint CIA,a FBI,KGB.....
Ha nem sikerül teherbe esni és pl. béranya hordaná ki a gyerekét az is kiderülne.Mindent kiderítenek az újságok.Jobbak néha mint CIA,a FBI,KGB.....
2011. október 13. 19:53
Ez baromság! Hogy miket találnak ki.... Sztem egyáltalán nem kamu a terhessége.
2011. október 14. 15:13
2011. október 14. 15:25
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
-.- Annyira lehetetlenek vagytok. Fantasztikus. Amint valaki kitalálja, hogy Beyoncé nem terhes, hanem párnával a hasán flangál, máris el kell hinni. Ésszel...? Miért van az, hogy ha egy ismeretlen kismamát látnál, ez fel sem merülne benned... Amint már egy híres ember várandós, rögtön mérget vennétek rá, hogy kamu, és párna, meg műhas, meg fél kiló marhacomb van a ruhája alatt. Szánalom. ._.
2011. október 14. 15:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Sztem ez baromság...Bey tényleg terhes! Az ilyen hírek majdnem minden terhes sztárnál előfordulnak! meg nemtom mi értelem lenne elhitetnie a világgal, hogy terhes ha nem is? ki is derülhetne akkor meg sztem vége lenne a karierjének! Ilyet nem kockáztatna! Úgyhogy sztem valóban babát vár!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: