Kamu Beyoncé terhessége?
2011. október 12. 20:31
Hát elég meggyőzőek a képek, és higgyétek el, hogy bárki képes lenne ilyennel hazudni csak azért, hogy egy kicsit a rivaldafényben legyen, de az is lehet, hogy mivel az új albuma nem volt valami sikeres, így akart kicsit szerepelni...bár nem tudom
2011. október 12. 20:32
hát, téll furcsa képek! de én láttam pár hete egy olyan képet ahol bikiniben volt és ott téll nagy hasa volt, azt akk h csinálta?
mondjuk én a sztárokról már bármit el tudok képzelni csak h ők legyenek a középpontban.
az téll bunkóság lenne ha z egész világnak hazudna...ki tudja?
mondjuk én a sztárokról már bármit el tudok képzelni csak h ők legyenek a középpontban.
az téll bunkóság lenne ha z egész világnak hazudna...ki tudja?
2011. október 12. 20:33
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Beyonce biztosan TERHES! Ha van is vaj a füle mögött, maximum annyi, hogy optikailag kicsit rásegített a hatásra műhassal, vagy ilyesmivel. Ha a képből indulok ki, akkor ez a verzió nem tűnik annyira hülyeségnek. Másfelől viszont B-ről nehezemre esik elhinni, hogy ilyesmit tenne. Viszont a terhessége tény, egyáltalán nem ostoba nő, eszébe sem jutna eljátszani. Viszont a pocakja alakja valóban fura, de nem sok terhest hast nézegettem eddig, szóval ki tudja
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. október 12. 20:35
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát megvárjuk a végét
2011. október 12. 20:35
Ugyan már! Bey már ruha nélkül is megmutatta pocakját. Csak arra az alkalomra, hogy megvillantsa, növesztett egy kis sörhasat, vagy mi?
2011. október 12. 20:36
szörnyű hogy a mai világban még terhes sem lehet egy énekesnő. aki megkérdőjelezné azt hogy Beyo terhes, tekintse meg ezt a képet :
[img]http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lsvept0Myq1qzduazo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1318530150&Signature=kTPBJfFzCX0SHIXTleD8ergjHsc%3D[/img]
Köszönöm!
[img]http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lsvept0Myq1qzduazo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1318530150&Signature=kTPBJfFzCX0SHIXTleD8ergjHsc%3D[/img]
Köszönöm!
2011. október 12. 20:38
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem tudom szerintem nem kamu de némelyik ember nagyon szánalmas.
2011. október 12. 20:39
Ez úgy hülyeség ahogy van, Beyoncé nem csinálna ilyet, nem csapná be a rajongóit, ez csak azért van hogy tudják bántani ezek a hülye újság írok a pénzért és a jó sztoriért mindenre képesek.
Emlékezzünk csak vissza Katie Holmes terheségére amikor arra is azt írták hogy nem is terhes utána pedig kitalálták hogy Suri csúnya meg a többi kis hülyeségeiket.
Majd arra leszek kíváncsi amikor majd Beyoncé megszüli a kicsit, ott is biztos kitalálnak majd valamit hogy befeketítsék, mert nem tudják elfogadni hogy boldog.
Emlékezzünk csak vissza Katie Holmes terheségére amikor arra is azt írták hogy nem is terhes utána pedig kitalálták hogy Suri csúnya meg a többi kis hülyeségeiket.
Majd arra leszek kíváncsi amikor majd Beyoncé megszüli a kicsit, ott is biztos kitalálnak majd valamit hogy befeketítsék, mert nem tudják elfogadni hogy boldog.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. október 12. 20:42
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
a párna végkép nem így nézz ki egyszerű egy kicsit hízott és a terhessége és a kilók is rajta vannak!
2011. október 12. 20:46
|
Szatyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 160546 offline
|
Ez baromság... Az emberek nem azért lesznek terhesek, mert menőzni akarnak, hanem azért, mert életet akarnak adni, családot létrehoznii. Beyonce szerintem nem az az ember aki ilyeneket mondana "hazudna".
2011. október 12. 20:54
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem teljesen mindegy? Nem sokára úgy is kiderül... De nem gondolnám, hogy kamu. Egyetértek az előttem szólókkal, műpocakkal rásegíthet, hogy nagyobbnak tűnjön a hasa.
2011. október 12. 20:55
Szerintem kacsa, én nem olyannak ismerem Beyoncé-t, aki képes lenne az egész világnak hazudni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.